Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O j🤬y mutant .....
ciekawe ile by siodorowicz za takiego zapłacił

Ku przestrodze! To było kiedyś człowiekiem. Pomijając to co w głowie, bo pewnie siano od momentu wyklucia. Jak pan bóg, którego nie ma, stworzył nas na swoje podobieństwo to ja nie mam więcej pytań.

Ciekawe, czy ma tak od urodzenia? Z głową znaczy się. No bo co musi się zadziać w życiu takiego przyjeba, żeby bardziej, lub mniej świadomie robić z siebie takiego idiotę?
Jak zacznie mu sie ryj rozlatywac i wzrok tracic to zrobi sobie zrzutke, a lewaki sie zrzuca na leczenie

Niech pierwszy rzuci oszczepem ten co dublera batmana nie widział
..... zaraz k🤬a, pojedynczo, starczy dla wszystkich

..... zaraz k🤬a, pojedynczo, starczy dla wszystkich

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie