Tępa cipa wymyśliła sobie kąpiel przy takich falach i utonęła razem z gościem, który próbował ją uratować.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem ciekawy czego ona się spodziewała już po skoku, albo inaczej, jak ona chciała stamtąd wyjść? Po pionowej mokrej skale się wdrapać?
Dwoje debili mniej. Brawo.
Danila to ten facet. Był trenerem fitness. A wszystko nagrała jego żona. To było w Hiszpanii. Cymbał chciał ratować przyjaciółkę
Danila to ten facet. Był trenerem fitness. A wszystko nagrała jego żona. To było w Hiszpanii. Cymbał chciał ratować przyjaciółkę
posiadanie nazwiska kosmonauty nie upoważnia do takich odlotów ...Szkoda
Daniił (Daniel) to ten gościu. 30 letni ruski trener fitness, który skakał na tych klifach wielokrotnie dla adrenaliny i miał skakać jako następny.
Dziewczyna która filmuje to jego 24 letnia żona, również trenerka fitness. Podobno skoczyła przed nimi i nagrywała po wyjściu z wody.
Dziewczyna która utonęła to jakaś finka prowadząca zajęcia aqua-coś-tam dla starych ludzi.
Daniił mówił żonie że ją wyciągnie, no ale chyba coś nie pykło.
Dziewczyna która filmuje to jego 24 letnia żona, również trenerka fitness. Podobno skoczyła przed nimi i nagrywała po wyjściu z wody.
Dziewczyna która utonęła to jakaś finka prowadząca zajęcia aqua-coś-tam dla starych ludzi.
Daniił mówił żonie że ją wyciągnie, no ale chyba coś nie pykło.
ifheowna napisał/a:
Wiecie jaka jest przyczyna tego zdarzenia ? Ja wiem , j***ne social media i ludzkie poj***nie w podążaniu za byciem fajnym. Ja tam wolę być ch*jowy ale spokojny.
i żywy.
Żeby ona tylko wiedziała ile piwerek zgarnęła...
Chłop (może brat) jej się topi, koleżanka (może siostra) się jej topi a ruska bladź stoi na brzegu i nagrywa zamiast pomóc.
Piwko!
Piwko!
ifheowna napisał/a:
Wiecie jaka jest przyczyna tego zdarzenia ? Ja wiem , j***ne social media i ludzkie poj***nie w podążaniu za byciem fajnym. Ja tam wolę być ch*jowy ale spokojny.
Selekcja naturalna działa? Działa - więc czego się czepiasz ?
Hah, niby to jest sport ekstremalny, ale nawet one maja w sobie mozliwosc wyuczenia sie pewnych umiejetnosci, a tutaj? Nie, to jest jak rosyjska ruletka : D
Finka z Ruskim skakali, mieszkali w Alicante na codzien, w miejscu, gdzie sie to wydarzylo.
Finka z Ruskim skakali, mieszkali w Alicante na codzien, w miejscu, gdzie sie to wydarzylo.
Ja to mam o tyle szczęście, że nawet jeśli walczyłby mi się altruizm i chciałbym uratować babę, to nie umiem pływać, więc i tak bym nie wskoczył.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów