Młode to jeszcze, wiek przedrozpłodowy, to nadmiar energii trzeba inaczej z siebie wyrzucić. Jak podrosną, może nagrają dogrywkę na gołe klaty.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Może i biją się chujowo, ale za to ustawka dobrze zorganizowana. Słychać w tle panią trener, jest jakaś sędzina która kila krotnie podnosiła walkę do stójki, podoba mi się, plus fajna rymowanka jako tytuł.
Dla prawdziwego mężczyzny nie ma czegoś takiego jak wiek przedrozpłodowy. Pozdrawiam, Josef Fritzl
@up
A teraz jesteś impotentem ;p
A teraz jesteś impotentem ;p
Dzielna blondyneczka, nie miała szans ale dzielnie wstawała. Teraz niech kilku ziomków ją zaliczy w nagrodę i będzie miała co wspominać.
na bank o czarnego się pobiły...
Tą blond też jebnął bym
nudne w chuj i kropka.
Czerwone dziewczę choć do wujka Damiana on cię pocieszy maścią z banana
w 0.05 słychać... dodę?!
Pousypiałbym ich lewym prostym.
zgubiłem się przy liczeniu upadków blondyny jak ktoś policzy to napiszcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów