📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O ja pierdole, aż podskoczyłem...
ten jeleń to jakiś niewyżyty homoś masochista chyba, specjalnie tak się przekręcił w locie żeby prosto w dupę mu wjechała
Dobrze, że podskoczył bo by go nie trafili.
to nie jeleń tylko kozioł sarny;)
To chyba kurwa jakiś kangur
Jebany chciał wskoczyć na dach ale wyszło jak zwykle
Warto czasami jechać szybciej i ominąć takiego skurwysyna. Sam miałem taką sytuację, jechałem spokojnie z rodzinką, tata wyprzedził 3 samochody. Patrzę do tyłu a tam łoś większy od samochodu popierdala po ulicy. Gdyby tata nie wyprzedził tych samochodów, wpierdolił by się prosto w nasze auto, a tak przebiegł tylko przez jezdnię przed innymi samochodami (pewnie kierowca miał +5kg w gaciach). Drodzy sadole, nigdy nie jedźcie ostatni w kolumnie bo chuj wie co cię tam może trafić.
PS:Miśki też łapią tych co ostatni w kolumnie jadą, sprawdzona teoria.
PS:Miśki też łapią tych co ostatni w kolumnie jadą, sprawdzona teoria.
Jeleń jest ze cztery razy większy. Nie odbił by się od szyby. Raczej by wpadł do środka i zabił kierowcę.
Ewidentnie jeleń próbuje wymusić odszkodowanie
Jeleń na drodze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów