Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
brudny napisał/a:
sp🤬olina umysłowa.
Masz wyjątkowo niską samoocenę.
Co do filmu, autor wie jakie panie zaczepiać (0.32 i 0.58)

2x up, więcej wiary w siebie. Póki walczysz, jesteś zwycięzcą.

up, kwestia nastroju i podejścia. Zasadniczo wk🤬ia mnie moda na te zj🤬e pranki, ale ten to jakiś precedens- prostota i natura. Również pozytywna reakcja ludzi i mnie pozytywnie zaskakuje.

Cóż przynajmniej nie straszy wp🤬lem, nie straszy ludzi, nie zabiera ludziom telefonów i udaje, że rozj🤬 rzucając inny.

Eh malkoneci. Gościu wprowadza trochę polotu w tym smutnym jak p🤬da kraju + ładne Polki za to piwko.
Właśnie w fajny sposób to robi, nie wk🤬ia nikogo, ludzie się zazwyczaj uśmiechają na te jego teksty. A sadole jak zawsze swoje, wyjdźcie z domu czasem zamiast tak narzekać na wszystko.

Coś na wzór niedoj🤬ego "Bartka usa", równie nie śmieszne i denne.

W każdym jego filmie, gdzie przedstawiona jest kompilacja znajdziemy azjatów

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie