Krótka kompilacja dziwnych filmików w Łodzi - part 6.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
brudny napisał/a:
spierdolina umysłowa.
Masz wyjątkowo niską samoocenę.
Co do filmu, autor wie jakie panie zaczepiać (0.32 i 0.58)
2x up, więcej wiary w siebie. Póki walczysz, jesteś zwycięzcą.
za dragon ball piwko
up, kwestia nastroju i podejścia. Zasadniczo wkurwia mnie moda na te zjebane pranki, ale ten to jakiś precedens- prostota i natura. Również pozytywna reakcja ludzi i mnie pozytywnie zaskakuje.
Cóż przynajmniej nie straszy wpierdolem, nie straszy ludzi, nie zabiera ludziom telefonów i udaje, że rozjebał rzucając inny.
Eh malkoneci. Gościu wprowadza trochę polotu w tym smutnym jak pizda kraju + ładne Polki za to piwko.
Właśnie w fajny sposób to robi, nie wkurwia nikogo, ludzie się zazwyczaj uśmiechają na te jego teksty. A sadole jak zawsze swoje, wyjdźcie z domu czasem zamiast tak narzekać na wszystko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów