📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te z małym porożem są najgorsze chujki.
Ojej, trauma na całe życie i zapewne zmiana płci, bo... A chuj, bez powodu, albo bo taka moda.
NeinNeinNeiN napisał/a:
No tak. Kolega z drużyny miał najmniejszego kutasa i był strasznie wredny.
jebacruskiescierwo napisał/a:
I to wszystko tylko po to, żeby se poruchać?
@jebacruskiescierwo......... wyprali ci mozg calkowicie, twoj nick, wszystko mowi, ile masz lat you twat, moron?, gimbaza, nie masz pojecia co sie teraz dzieje na swiecie kto jest naprawde dobry a kto scierwem zbrodniczym jest,
NeinNeinNeiN napisał/a:
Jak już to cipy, bo to z małym porożem to samica jest
Noct napisał/a:
Jak już to cipy, bo to z małym porożem to samica jest
Samica z porożem? A co to, renifer?
mynameisgod napisał/a:
drą te mordy małe skurwysyny emocjonują się jakby kurwa nie wiem co
Jak moja będzie tak darła pizdę za 5 lat to chyba oszaleję
bercisko napisał/a:
Ja bym szybko zagotował czajnik z wrzątkiem i rozgonił w sekundę rogaciznę
Nie wiem co masz za czajnik, ale mój w 56 sekund wody nie zagotuje, a to licząc długość filmiku i biorąc pod uwagę to, że czajnik mam przy oknie (a nie mam). Zwykle to trzy minuty gotuje się woda, wiem bo twoja stara mówiła, że idealnie zdąży herbatkę zrobić jak masz ochotę bzykać.
Więc nie pierdol. Ktoś może i rozgonił te kopytne, ale chuja zrobisz w czasie filmiku.
mynameisgod napisał/a:
drą te mordy małe skurwysyny emocjonują się jakby kurwa nie wiem co
Ludzkie istoty, szczególnie małe dzieci posiadają emocje i inną wrażliwość.
modified1 napisał/a:
Prawie jak solówka za garażami w gimnazjum kekw
Ja nie wiem co to byl xa komunistyczny wymysl, zeby przy kazdej podstawowce byly garaze ale to prawda...
bercisko napisał/a:
Ja bym szybko zagotował czajnik z wrzątkiem i rozgonił w sekundę rogaciznę
Bez sensu. Nie lepiej potrzymać dłużej we wrzątku i jakiś gulasz czy coś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów