Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś tu miał wyżerkę
Za równe cięcie. Jakiś pociąg, albo coś ten deseń bym obstawiał...
Za równe cięcie. Jakiś pociąg, albo coś ten deseń bym obstawiał...
Jaki pociąg kur*a ... pokaż mi pociąg, który by takie coś zrobił. Gdyby pociąg by w niego wleciał to byłoby z niego to co z tego osiołka kilkaset filmików temu - czyli papka dla małych kaszojadów.
Moim zdaniem jelonek popylał sobie beztrosko po polu np kukurydzy (która w pełni by go zasłaniała) i po prostu kombajn go lekko zahaczył.
Swoją drogą ten filmik z tym jelonkiem był wszędzie, coś mi się nie chce wierzyć że i tu go nie było.
Jaki pociąg kur*a ... pokaż mi pociąg, który by takie coś zrobił. Gdyby pociąg by w niego wleciał to byłoby z niego to co z tego osiołka kilkaset filmików temu - czyli papka dla małych kaszojadów.
Moim zdaniem jelonek popylał sobie beztrosko po polu np kukurydzy (która w pełni by go zasłaniała) i po prostu kombajn go lekko zahaczył.
Swoją drogą ten filmik z tym jelonkiem był wszędzie, coś mi się nie chce wierzyć że i tu go nie było.
Masz, bo widzę, że jest Ci potrzebne...
Mało widziałeś widzę co może pociąg zrobić. Jakiś czas temu typ się rzucił w Kościanie na moście to kręgosłup był tak okrojony od mięsa itd jak gnyk od świni u rzeznika. Jeleń wystarczy że się otarł. Nie musiał dostać centralnie strzała i już masz podobny efekt. Teoria z kukurydza jest naciągana jak guma na kutasa. Kabina w kombajnie jest na tyle wysoko że spokojnie widać co jest przed Tobą...
W kukurydzy jak gęsta nic nie widać.
W kukurydzy jak gęsta nic nie widać.
To nie żaden kombajn.jk myślisz, że kosi się kukurydze z hederze podniesionym do nieba to jesteś w dużym błędzie. Na zielonke jak zbierają to walą przy samej ziemi, a na ziarno późno jesienią jak już liście są suche to wszystko widać.. na dodatek i tak nisko koszą, żeby podcinacze w hederze rozdrobniły to co zostało. Teraz mogę walnąć pieczątkę: teoria obalona
Jedno jest pewne - na 100% był to wypadek komunikacyjny, bo teraz zanim przejdzie drogę to się rozgląda lewo-prawo.
Ale przechodził przez pasy? To odszkodowanie mu się należy...
Mnie zastanawia ile taki jelen moze żyć z takimi obrażeniami. Na filmiku idzie sobie jak gdyby nigdy nic
do czasu aż nie wda się infekcja a później sepsa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów