Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A to nie jest ten sam co przyj🤬? Cudem wstał i idzie motur obaczyć? Bez butów idzie zatem piekło zamarzło i zaprawdę powiadam wam, że Dzień Sądu jest bliski.
WKND napisał/a:
A to nie jest ten sam co przyj🤬? Cudem wstał i idzie motur obaczyć? Bez butów idzie zatem piekło zamarzło i zaprawdę powiadam wam, że Dzień Sądu jest bliski.
To tylko skażenie przez t-virus, trzeba uważać, żeby nie ugryzł.
Zajebisty folklor żółtków z tym przykucem. Trochę jak w ruskim sraczu
fajnie tu widać, jak trudno opanować rozpędzony motor. Kręcił w lewo, kręcił w prawo, i c🤬j to dało, i tak pojechał prosto.

Bo to się wydarzyło tak szybko, że kiitajec jeszcze nie wie ,że nie żyje..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie