Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-11-07, 23:02 ]
powinieneś się cieszyć bo dostałeś w1 teraz lecą w5
O kurwa, to się groźnie zrobiło...
majkel1615, Koniec Świata, Teired, toranaga7, gosccsog, ponuryklecha78, marca90, Danielos1, el_orello, Radysh, zyga342, Grzesiunio, Cockandball, Askamad, mentolek87, Justtin, ak48, torro, BishopV, sakwa, taziu, M.ChObi, ponczo11, czarny22, darnold, baza1000, Entheus, Pozun, ArniHell, chomik1234, Kuszol, okocim666, PolejMiare, jebuś, Archeolog, ▲▲▲, skuti69, MPC1991, misio1631, malutki0607, bullett, Bladess, rozo, mrowczas666, Misza123, sebimbr, quttas
Dziękuję
ciekawe ile osób przyjdzie w przyszłości na jego pogrzeb
Pewnie sporo ale bardziej w celu oddania uryny na trumnę niż oddania mu szacunku
Po co się tak napinacie na urbana, gość jest śmieszny, a 99,999% tych co się napinają nie wiedzą kim on jest...
Naprawdę uważam, że jak ktoś popiera Urbana to mogą być tego dwie przyczyny - jedna jest taka, że nie wie NIC na temat komuny i chyba w ogóle kurwa historii, a drugi taki, że są komunistycznym ścierwem, które uważam za gorsze niż nazistów, bo naziści robiąc masę zbrodni nie zniszczyli aż tak nowoczesnego świata jak cholerna czerwona hołota
A ty, jeleniu masz wyprany mózg i problem z jakąkolwiek głębszą analizą tematu. Jedyne co potrafisz to pierdolić głupoty o czerwonej hołocie i lewakach. Powtarzasz brednie autorytetów w postaci Korwina i Cejrowskiego i to kurwa słowo w słowo. Masz własny mózg to go użyj czasem.
Chodzi o to, że durnie jadą po Urbanie, a postsolidarnościowych przygłupów w postaci Kaczyńskiego nazywają bohaterami. Urban był kim był i robił co robił, ale on się do tego przyznał i się nie wybiela. Tymczasem fałszywe skurwysyny z drugiej strony barykady zgrywają wielkich mężów stanu, a są jedynie małymi żałosnymi, kłamliwymi gównami.
A ty, jeleniu masz wyprany mózg i problem z jakąkolwiek głębszą analizą tematu. Jedyne co potrafisz to pierdolić głupoty o czerwonej hołocie i lewakach. Powtarzasz brednie autorytetów w postaci Korwina i Cejrowskiego i to kurwa słowo w słowo. Masz własny mózg to go użyj czasem.
Użyłem własnego mózgu, za Korwinem nie przepadam, Cejerowski jest dziwny, czasem gada dobrze czasem źle. A nawet gdybym miał poglądy oparte o nich, to prawdopodobnie twoje poglądy tez nie są zupełnie twoje. A jeśli są to pewnie też można pokazać człowieka, który je głosi i powiedzieć że go naśladujesz.
Głębsza analiza tematu powiadasz? Bronisz Urbana, bo powiedział że jest komuchem i się tym chwali?
No to dojebałeś, brawo. Mam wyprany mózg, faktycznie. Nie używam mózgu tylko powtarzam w kólko Korwina. Człowieku, ja mówię to co uważam, a zdanie korwina i cejerowskiego na ten temat nie znam i wali mnie ono.
Wyobraź sobie gościa, który mówi w Niemczech, że jest byłym Nazistą i jest z tego dumny i że jebać wszystie pizdki które nie są nazistami. By go tam zlinczowali chyba. A tutaj gość jest lubiany przez niektórych debili. No wtf.
W tym starym skretyniałym czerwonym debilu nie ma NIC pozytywnego. Naprawdę.
Fakt, że się przyznał nic nie zmienia, jest szują i jeszcze się tym chwali.
Co nie znaczy że uważam że ktośtam jest bohaterem narodowym, goście którzy współpracowali z komunistami są szujami, ale Urban jest tak niewyobrażalnie obrzydliwy, że mam nadzieję że w końcu umrze i o nim zapomną, nawet te jego debilne filmiki sprawią, że młodym się skojaryz najwyrzej z jakikmś trollem youtubowym.
Bronienie Urbana jest głupie, nie obronisz Urbana, nie da się. Możesz tylko atakować tych, którzy po nim jadą. I to robisz. Rób sobie, prawda jest taka jaka jest
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów