Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kolejny posiadający problemy z czytaniem.
Nom fajnie, tylko że:komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
sadistic.pl/takie-tam-w-biegu-vt150354.htm
Dałeś piwo w temacie, w którym obraża mnie jeden użytkownik = nie dostał warna.
Skoro istnieje regulamin, to chyba warto go egzekwować w stosunku do wszystkich, a nie tylko kiedy obrażana jest administracja. Jak kiedyś zażartowałem z Was, głównie z penera, i to w formie pytania, to od razu dostałem od niego warna. Machnąłem na to ręką, bo nie ma co się kłócić z taką osobą. Ale widzę, że problem nadal istnieje.
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-11-08, 11:39 ]
użytkownik otrzymał nagrodę, prześledź sobie historię ostrzeżeń i zobaczysz ilość warnów za obrażanie nie tylko moderatorów.
Jeżeli ktoś się czuje obrażany a nie było warna to zawsze może zgosić tki fakt na PW.
Odpowiadam:
Nie nie będzie zbiorczego
Informuję:
Za "wypierdalanie" itp. będą warny. - zakaz pisania na 30 dni.
Uhuhu ale z Ciebie twardziel! Coś mi się zdaje, że nasz moderator też ma duże uszy, nie żebym coś sugerował
Co chcecie od urbana,przyznał otwarcie że jest komuchem i służył poprzedniemu systemowi bo było to dla niego opłacalne.Wolę takich 100 urbanów niż jednego szkodzącego Polsce,maciarewicza,kaczyńskiego czy lepera,tudzież rydzyka,i każdego innego który sprawy kraju przedkłada na rzecz własnej chorej ambicji.FUCK YOU kartoflu zapyziały.
Szanujesz zdrajcę i przestępcę, a ludzi wykształconych i walczących o kraj opluwasz? Was lemingi to już pokurwiło doszczętnie...
To chyba znaczy że nie jest tu mile widziany, nie?
Gówno prawda, mów za siebie. Mnie osobiście niemiłosiernie wkurwia wrzucanie tutaj materiałów idiotów z ONR, tępych narodowców, pseudopatriotów, twórców spiskowych teorii dziejów itd. Jednak z tego powodu prostacko się nie uzewnętrzniam pod każdym z tych tematów. Szanujcie zdanie innych- czasy komuny już na szczęście bezpowrotnie minęły. Ja Urbana cenie za szczerość i dystans do siebie i otoczenia- czego takim napinaczom jak Ty niestety brakuje.
Nazwij nas jeszcze nazistami i hitlerowcami bo pojawiają się na forum tematy z Hitlerem.
Nie bronimy krytyki wobec Urbana jedynie ograniczamy niski poziom wypowiedzi na forum. Raczej wypowiedzi w stylu:
Wypiredalaj z tym tłustym komuchem
Wypierdalaj z tym jebanym komuchem.
skierowane są do autora tematu a nie do Urbana a zgodnie z zaleceniem administratora
sadistic.pl/zaostrzenie-kar-za-obrazanie-uzytkownikow-vt76102.htm użytkownicy są nagradzani.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów