Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szykujcie płyty chodnikowe, bo Święto Niepodległości już za miesiąc z ogonkiem.
Żal czytać takie pierdolety. Przecie to właśnie lewactwo i antifa co roku najwięcej dymu robi.
Nawet w otoczeniu prezydenta są ludzie którzy byli w PZPR.
I dlatego wole PiS bo ganiają i szmacą tych skurwieli.
On jest na szczycie góry zwanej "Język Polski", a publicyści GazWybu czy Gazety Polskiej tylko tę górę obszczekują.
Ta, wybiórcza będzie obszczekiwać Urbana
Idź pan w chuj
Żal czytać takie pierdolety. Przecie to właśnie lewactwo i antifa co roku najwięcej dymu robi.
Byłeś? Chyba nie. Przedmioty, w tym płyty chodnikowe, leciały ze strony katolicko-ONRowskiej. Nie mówię, że "kolorowi" zachowywali się w porządku, ale - do chuja - oni nie robili rozróby. A o antifie nie mówię, bo to cioty i chuj.
I nie, ja nie byłam. Ale byli moi serdeczni przyjaciele, którzy poszli tam trzeźwi (czego nie można powiedzieć o znaczniej części narodowców) i wiedzą, co widzieli. Im ufam, ale Gazecie Polskiej i kolegom z onko heilującym pod niebiosa, nie bardzo. Samo przejście w asyście katolickich rodzin wielodzietnych, nie stanowi o tym, że narodowcy przestaną zachowywać się jak stado rozhisteryzowanych szympansów (z całym szacunkiem do szympansów).
Mam dziwne wrażenie, że i w tym roku się ONR nie powstrzyma.
Urban pisze to co chce, niby każdy pomstuje na "NIE", ale jest to jedno z najbardziej rzetelnych źródeł informacji.
jestem ciekaw jak rzetelny jest Urban gdy zajmuje głos w kwestii lustracji i dekomunizacji.....
a. To on nie bał się jeździć po SLD jak po burej suce, gdy ta partia oddawała Polskę w watykańskie łapy. To on j***ł jak uczniaków czołowych polityków lewicy, gdy ci zapomniawszy o ideałach obśliniali sobie mordy z klerem i prawicową hołotą.
czyli rzetelność to antyteizm, antykatolicyzm, antyprawicowość...no, no, nieźle
To on pokazuje wszystkie patologie watykańskiej kolonii rządzonej przez spasionych biskupów,
co do tych spasionych, to przyganiał kocioł garnkowi
to on obnaża obłudę, pazerność i bezwzględność kleru.
szkoda, że nie obnażał brutalności ZOMO i SB gdy był rzecznikiem prasowym rządu PRL
Długo by jeszcze wymieniać zasługi Urbana, kiedyś jego działalność zostanie pewnie doceniona, obawiam się, że będzie to jak wszystko w tym kraju tylko musztardą po obiedzie.
No chyba, że Polska znów wpadnie w łapy kremla, wtedy urbanek na pewno dostanie stanowisko carskiego namiestnika
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów