Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xD czy masz może jakieś materiały o księżycowym drewnie?
O księżycowym drewnie nie mam, ale mam za to materiał jak twoja stara opierdala na tyłach Żabki menelom pały za szlugi i kuflowe.
Widzę że dupka zapiekła, to od razu musiałeś dać taki irracjonalny z dupy komentarz...
Wiesz co, zapierdol sobie kolejnego bustera, tym razem na Krakena. Poczujesz się wtedy lepiej i nawet zaczniesz komentarze pisać na temat a nie z dupy.
przyjmij sobie analne szczepienie na covida, od razu lepiej się poczujesz
O księżycowym drewnie nie mam, ale mam za to materiał jak twoja stara opierdala na tyłach Żabki menelom pały za szlugi i kuflowe.
Widzę że dupka zapiekła, to od razu musiałeś dać taki irracjonalny z dupy komentarz...
Wiesz co, zapierdol sobie kolejnego bustera, tym razem na Krakena. Poczujesz się wtedy lepiej i nawet zaczniesz komentarze pisać na temat a nie z dupy.
Wariacik xD
przyjmij sobie analne szczepienie na covida, od razu lepiej się poczujesz
Każdy homofob to krypto gej.
lubie cyckiTik tok to największa fabryka troli na świecie, właścicielem są Chiny a Rosjanie mają tu swoją machinę propagandową. Każdy kto jara się tym gównem nie jest mniej zmanipulowany niż ci którzy wierzą w to, że całe to szczepionkowe wariactwo wróci.
Na jutubie masz, Bald tv... Bo Cię tu obszczekali jak kundla, ale też bym tak pewnie zareagował, gdybym nie był w temacie, bo sadole nie znają litości hehehe...
Na jutubie masz, Bald tv... Bo Cię tu obszczekali jak kundla, ale też bym tak pewnie zareagował, gdybym nie był w temacie, bo sadole nie znają litości hehehe...
Sadole ogólnie niczego nie znają. Wykorzystują bezmyślne odruchy, plotki czy pomówienia, zamiast samemu dojść do źródła informacji, a później piszą debilne komentarze utwierdzając autorów nagrań przy tym, że łatwo można manipulować debilami. A ci są jeszcze z siebie dumni że jakieś drugie dno sprawy widzą
Agenci sprzed monitów
Sadole ogólnie niczego nie znają. Wykorzystują bezmyślne odruchy, plotki czy pomówienia, zamiast samemu dojść do źródła informacji, a później piszą debilne komentarze utwierdzając autorów nagrań przy tym, że łatwo można manipulować debilami. A ci są jeszcze z siebie dumni że jakieś drugie dno sprawy widzą
Agenci sprzed monitów
90% z tych sherlocków miało problem zdać z klasy do klasy, a teraz rozpracowują system.
Brakuje tylko żółtych napisów u tego Pana, dodałoby to wiarygodności...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów