📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiem, że to jest inna kultura i tam napierdalanie dzieci to normalka oczywiście za niesubordynacje się napierdala ( nie mylić z karą bo tam sie dostaje np za to, że się krzywo stopę postawiło ) to napierdolił bym chujowi takich cepów ale nie z piąchy, napierdalał bym liściem ale tak bym napierdalał, aż na mordzie wyszedł by wyraźny fiolet. Tam gdzie jest cywilizacja tj. w Polsce ale tej w której facet facetowi chujem w dupie nie grzebie oraz flaszka nie jest ważniejsza od rodziny jakoś ludzie potrafią wychować potomstwo na porządnych ludzi i to bez napierdalania ich czy gwałcenia.
Chory świat, szkoda, że po Arce Noego Bóg obiecał, że nie dosra więcej ludziom bo przydało by się tak porządnie dojebać.
Chory świat, szkoda, że po Arce Noego Bóg obiecał, że nie dosra więcej ludziom bo przydało by się tak porządnie dojebać.
Żadne z was chyba nigdy dziecka nie wychowywało. Czasem trzeba przywalić i pokazać gdzie jego miejsce i że za przewinienia ponosi się karę bo w na głowę później wejdzie, wysra się i zaśmieje...
maki1981 napisał/a:
Żadne z was chyba nigdy dziecka nie wychowywało. Czasem trzeba przywalić i pokazać gdzie jego miejsce i że za przewinienia ponosi się karę bo w na głowę później wejdzie, wysra się i zaśmieje...
Kobiecie też wyjebałeś z maczugi i schowałeś ją do jaskini?
~Velture napisał/a:
On ma plan! Będzie ją tak napierdalał aż dojrzeje a później da jej wybór: lodzik albo wpierdol. Ona będzie już miała dość wpierdolu to grzeczniutko klęknie do gały.
@Velture, skończ już pierdolić na siłę...
Janusz_k napisał/a:
Kolejny sadysta, pierdolony żółtek.
Sam jestes pierdolony i to lamus. Widocznie zasluzyla, raz taka kara i bedzie jak w zegarku na cale zycie, a nie jakies pierdolenie lewackich rodzicow do swoich maloletnich bandytow ktorzy to maja w dupie.
delorjanek napisał/a:
Kobiecie też wyjebałeś z maczugi i schowałeś ją do jaskini?
A po co ją od razu z maczugi wyklepywać? Jak pyskuje i robi gównoburzę o chuj wie co, to czasami (jak nic innego nie skutkuje) trzeba jej łatę przybić, żeby sobie przypomniała, że takie zachowanie jest niepotrzebne.
ja tam nie jestem za bezstresowym wychowaniem, ale za takie coś mam nadzieję że mu kiedyś się córka tak odpłaci że będzie siedział i płakał, jak da radę
bardzo mozliwe ze porysowala to auto, ja za dzieciaka z ziomkiem z klatki obok zrobilismy sasiadowi na nowiutkiej hondzie civic wyjebana mape osiedla na masce.
wpierdol od matki nie milosierny ale bez takiej patoli jak na filimiku , juz wiedzialem zeby tego nie wiecej nie robic
wpierdol od matki nie milosierny ale bez takiej patoli jak na filimiku , juz wiedzialem zeby tego nie wiecej nie robic
~Velture napisał/a:
On ma plan! Będzie ją tak napierdalał aż dojrzeje a później da jej wybór: lodzik albo wpierdol. Ona będzie już miała dość wpierdolu to grzeczniutko klęknie do gały.
cVelsiure wiem, że sadistic to całe twoje marne życie, ale nie musisz się z nami dzielić prywatnymi opowieściami o twoich relacjach z ojcem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów