📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
oczywiście BMW... nie dziękuj...
Kozy już nie wystarczają.
Kolego Nemtor, odpowiem:
Oczywiście BMW
A tak na poważnie, to kilka słów na temat hejtów na beemki, wieśwageny, audiki, skody.
Jednostki kształtują wizerunek całości. Dostaje się wszystkim - nic dziwnego - tak działa nasze postrzeganie świata.
Sam nabijam się ze wszystkich powyższych, jeśli tylko na sadolu natrafi się taka okazja, ale - do cholery, miejmy do siebie dystans.
Mimo, że jeżdżę Audi, czasami dla zabawy bardzo mocno zmodyfikowanym mechanicznie Golfem, kiedyś miałem BMW 540, to trzymam ogromny dystans od wszelkich docinek na temat powyższych marek.
Nie auto świadczy o kierowcy, a kierowca o aucie.
Stąd też wielu buraków za kierownicą w/w marek robi wszystkim innym wiochę.
Jak jeździsz swoją bawarką / wieśwagenem/ audikiem/skodą itp - jak normalny człowiek, to miej to w dupie, a czasem pośmiej się sam ze swojego samochodu
Uwielbiam zapierdalać, ale nigdy nie robię tego w mieście, wpychając się na trzeciego, wyprzedzając na zakręcie, czy na skrzyżowaniu. Wystarczy mi tor, albo pusta droga nocą, ewentualnie autostrada, kiedy w promieniu kilometra nie ma innego auta.
Pedał gazu w podłodze to adrenalina dla każdego faceta.
Każdy rozsądny facet potrafi też zdjąć nogę z pedału gazu, kiedy potrzeba, zwłaszcza w mieście - i zwłaszcza od momentu, kiedy ma swoje własne maluchy...
Oczywiście BMW
A tak na poważnie, to kilka słów na temat hejtów na beemki, wieśwageny, audiki, skody.
Jednostki kształtują wizerunek całości. Dostaje się wszystkim - nic dziwnego - tak działa nasze postrzeganie świata.
Sam nabijam się ze wszystkich powyższych, jeśli tylko na sadolu natrafi się taka okazja, ale - do cholery, miejmy do siebie dystans.
Mimo, że jeżdżę Audi, czasami dla zabawy bardzo mocno zmodyfikowanym mechanicznie Golfem, kiedyś miałem BMW 540, to trzymam ogromny dystans od wszelkich docinek na temat powyższych marek.
Nie auto świadczy o kierowcy, a kierowca o aucie.
Stąd też wielu buraków za kierownicą w/w marek robi wszystkim innym wiochę.
Jak jeździsz swoją bawarką / wieśwagenem/ audikiem/skodą itp - jak normalny człowiek, to miej to w dupie, a czasem pośmiej się sam ze swojego samochodu
Uwielbiam zapierdalać, ale nigdy nie robię tego w mieście, wpychając się na trzeciego, wyprzedzając na zakręcie, czy na skrzyżowaniu. Wystarczy mi tor, albo pusta droga nocą, ewentualnie autostrada, kiedy w promieniu kilometra nie ma innego auta.
Pedał gazu w podłodze to adrenalina dla każdego faceta.
Każdy rozsądny facet potrafi też zdjąć nogę z pedału gazu, kiedy potrzeba, zwłaszcza w mieście - i zwłaszcza od momentu, kiedy ma swoje własne maluchy...
boomszakalaka
Ambulans? Od kiedy w Rosji ambulansem popierdalają strażacy? (wiem, że to działa w CAN, USA, ale nie w Rosji).
Nemtor napisał/a:
czekam na komentarz "oczywiście BMW" (tak sam jeżdzę bawarką)
A kogo kurwa obchodzi czym jeździsz?
Bawarką... ja pierdole to jakiś lokalny wiejski slang?
Ha ha ha ha BMW oczywiście
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów