📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Koleś na końcu jakiego dance wywinął. To chyba odbijany.
broń wyjął ten w czerwonym, ten co strzelał odebrał mu ją. brawo !
Mi sie wydaje ze ze to bron byla tego w czerwonym.Czerwony wyjmował ale jak go przewracal to odebrał ja mu
komiczna trochę sytuacja, koleś koło lodówki na górze siedzi niewzruszony, w białej czapce zachowuje się jak upośledzony, w niebieskie rzuca się szczupakiem za bufet, następny koleś wpierdala się pod biurko, inny wpada upada i wpada w panikę tylko laski albo głupie albo nieustraszone
Pewnie fejk nie ma krwi, a wszyscy odpierdalają jakieś komiczne scenki.
jakoś kiepsko doklejony ogień z lufy
nie rozumiem tylko przejścia broni z ręki do ręki. Przecież wyjmujący broń z kieszeni miał ją ciągle w prawej ręce (max po ciosie wypuścił ją z rąk), a ten broniący się nie miał z nią w ogóle kontaktu a broń trafiła łatwo w jego ręce
Fejk, zobaczcie 0:20 na te ,,realistyczne'' wystrzały Koleś w którego niby strzela nawet nie drgnął, a poza tym po kilku sekundach zrobiło by się niezłe bajorko z krwi. Tak jestem specjalistą, oglądanie filmików z Brazylii oraz kozojebców z ISIS nie poszło na marne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów