Szkoda troszkę... serce się kraje, takie ładne Mazdy
Szkoda troszkę... serce się kraje, takie ładne Mazdy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
'Kurwa idioto ciężko przeczytać poprzednie posty? To jest Fake! nawet na nie myślący rozum to widać... no chyba że jesteś pojebany umysłowo to wtedy rozumiem albo chcesz po prostu posta nabić (bardziej prawdopodobne)...Co za kretyni. Jak konfiskata to nie prościej zabrać to i sprzedać? Mniej marnotrawstwa...
Pozdrawiam
'Kurwa idioto ciężko przeczytać poprzednie posty? To jest Fake! nawet na nie myślący rozum to widać... no chyba że jesteś pojebany umysłowo to wtedy rozumiem albo chcesz po prostu posta nabić (bardziej prawdopodobne)...
Pozdrawiam
te poprzednie posty o fake'ach sa pisane przez takich madrych ludzi jak ty.
filmik jest prawdziwy, pozatym zfake'owac film to jest nie lada wysilek i bez odpowiedniego sprzetu i umiejetnosci nie da rady.
to nie photoshop.
te poprzednie posty o fake'ach sa pisane przez takich madrych ludzi jak ty.
filmik jest prawdziwy, pozatym zfake'owac film to jest nie lada wysilek i bez odpowiedniego sprzetu i umiejetnosci nie da rady.
to nie photoshop.
Dobra jestem kompletnym debilem... ale wytłumacz mi jedno., dlaczego szybkość tego nagrania się zmienia? oglądałem to w Allplayer i subEdit a dalej widzę tą falującą prędkość, to by było normalne gdy bym wypił te 4 piwka ale dopiero grilla rozpalam.
Dobra jestem kompletnym debilem... ale wytłumacz mi jedno., dlaczego szybkość tego nagrania się zmienia? oglądałem to w Allplayer i subEdit a dalej widzę tą falującą prędkość, to by było normalne gdy bym wypił te 4 piwka ale dopiero grilla rozpalam.
Gdzie kupiłeś grilla do pokoju? Też sobie koło kompa postawie.
Gdzie kupiłeś grilla do pokoju? Też sobie koło kompa postawie.
Jak to gdzie? w sklepie! masz foto jak byś nie czaił
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów