To jest tak denerwujące że aż śmieszne Człowiek haruje latami i wystarcza jemu żeby utrzymać rodzinę a ten wpadł sobie, nic nie robi i ma garniak,markowe ciuszki i przesiaduje w nie tanich lokalach. Kto ten shit sponsoruje ;P ?
Pan płaci... Pani płaci... My płacimy... To są nasze pieniądze proszę pana... Społeczeństwo proszę pana...
Chuj byś tam zrobił tak jak ten biedak co dostał kontrolne szybkie i mógł sobie tylko popatrzeć.
Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.Pawiu jebie od ciebie hipokryzją na kilometr. Najeżdżasz na Polaków, a bronisz wszystkich innych. Wiadomo, że to ludzie a nie narodowość robią takie a takie rzeczy, ale faktem jest, że to imigranci z Afryki czy Azji mniejszej (gdzie jest zupełnie różna od europejskiej kultura, zasady i pojęcie moralności) dopuszczają się gwałtów i rozbojów częściej niż znienawidzeni przez ciebie Polacy. Mówisz polaczki a kim niby ty jesteś? Obywatel świata? Super by było, ale to nie zadziała w przypadku naszego gatunku. Multikulturalizm nie zadziała, a wręcz spowoduje totalny rozpierdol. Nie pozdrawiam tłuku.
No właśnie prawactwo jedzie po osobach o ciemniejszej karnacji, a ich rodacy są dla nich wzorem. A sprawców nazwałam polaczkami, bo na miano Polaka trzeba sobie zasłużyć. Jeżeli ktoś krzywdzi własnego rodaka to nie ma prawa określać się mianem Polaka tylko co najwyżej polaczka albo nawet "polskiej świni"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów