Wreszcie udało się schwytać ostatniego ze stada, Kunta Kinte (właściwie Guerlin Butngu), który przed tygodniem na plaży w Rimini w sposób brutalny pobił młodego Polaka oraz wielokrotnie i przez wiele godzin nieprzerwanie wespół gwałcił jego żonę, którą następnie wpółprzytomną wrzucono do morza. 20- letni przedstawiciel gorszej rasy ubiegał się o prawo do pobytu na terytorium Włoch, ale z racji uzasadnionego podejrzenia o popełnieniu przestępstwa nie tylko jego wniosek zostanie odrzucony, ale za czyn może odpowiedzieć tak jak człowiek i trafić na długie lata do więzienia. A tu gęba tego osobnika i oficjalny profil: facebook.com/guerlin.butungu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
małpa z buszu w garniturze czyta gazetę ... o jakie to wszystko prawdziwe.
Dostanie 24h prac społecznych, dziękuję i do widzenia można się rozejść.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Piwo kurwa za opis .
Niczym wieszcz opisałeś to chujstwo
Niczym wieszcz opisałeś to chujstwo
Cholernie fotogeniczne bydle, że też się nie wstydzi pozować z Kunta Kinte.
To jest tak denerwujące że aż śmieszne Człowiek haruje latami i wystarcza jemu żeby utrzymać rodzinę a ten wpadł sobie, nic nie robi i ma garniak,markowe ciuszki i przesiaduje w nie tanich lokalach. Kto ten shit sponsoruje ;P ?
On ma dwdzieścia lat? Pewnie tak jak jego kompani 15-17.
Oficjalnie apeluję do Prezydenta RP:
Żądam przywrócenia zawodu kata i kary śmierci...
CV już czeka...
Żądam przywrócenia zawodu kata i kary śmierci...
CV już czeka...
No i chuj, nawet jak trafi do pierdla to będzie miał lepiej niż w swojej pierdolonej lepiance z gówna w Afryce i to na koszt uczciwie pracujących ludzi... a koszt 2 gram ołowiu kalibru .45 to tylko pół euro.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów