📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chińska bajka "superprodukcją"? Dobre sobie....
@up
Sadistic schodzi na psy skoro ludzie o tylu "piwkach" nie są w stanie wyczuć nutki sarkazmu.
PS
to gówno miało ocenę 7.5/10
Sadistic schodzi na psy skoro ludzie o tylu "piwkach" nie są w stanie wyczuć nutki sarkazmu.
PS
to gówno miało ocenę 7.5/10
Bodajże Melody of Oblivion.
Dzisiaj coś szukałem do tego i mi wyskoczyło zdjęcie.
edit.
Tfu co ja gadam, to Oh my goddess.
Dzisiaj coś szukałem do tego i mi wyskoczyło zdjęcie.
edit.
Tfu co ja gadam, to Oh my goddess.
JezusToŻyd napisał/a:
Chińska bajka "superprodukcją"? Dobre sobie....
1. Chiny, Japonia... to dwa różne światy. Naucz się je odróżniać albo nie udawaj debila.
2. "Bajkowych" superprodukcji Japończycy mają więcej niż my w ogóle produkujemy filmów w ciągu 10 lat.
3. Dziękuję, dobranoc.
@up Muzz
Jesus to najbardziej oczywisty troll jakiego można spotkać. Albo idiota, jedno z dwóch na pewno.
Jesus to najbardziej oczywisty troll jakiego można spotkać. Albo idiota, jedno z dwóch na pewno.
Swego czasu natrafiłem na info., że w Australii chcą zabronić sprzedaży spirytusu rektyfikowanego importowanego z Polski ponieważ zdarzyło się wiele przypadków zatrucia. Wyszło na to, że oni tam myślą, że my to normalnie w Polsce chlejemy jak zwykłą wódę i też chcieli być tacy mocni
@ziemba:
"Swego czasu natrafiłem na info., że w Australii chcą zabronić sprzedaży spirytusu rektyfikowanego importowanego z Polski ponieważ zdarzyło się wiele przypadków zatrucia. Wyszło na to, że oni tam myślą, że my to normalnie w Polsce chlejemy jak zwykłą wódę i też chcieli być tacy mocni "
A to jest inaczej?
"Swego czasu natrafiłem na info., że w Australii chcą zabronić sprzedaży spirytusu rektyfikowanego importowanego z Polski ponieważ zdarzyło się wiele przypadków zatrucia. Wyszło na to, że oni tam myślą, że my to normalnie w Polsce chlejemy jak zwykłą wódę i też chcieli być tacy mocni "
A to jest inaczej?
JESTEM MEGA DUMNY !!!!!!!!!!! Byłem kiedyś w Singapurze i wkręcałem skośnookich, ze my to pijemy na co dzień
Później mój znajomy żółtek chodził po galerii handlowej i darł na cały głos wyraz "KUR*A" bo uznał, ze jest bardzo zajebisty. Prosił abym mu przywiózł spirytus następnym razem.
Później mój znajomy żółtek chodził po galerii handlowej i darł na cały głos wyraz "KUR*A" bo uznał, ze jest bardzo zajebisty. Prosił abym mu przywiózł spirytus następnym razem.
Muzz napisał/a:
1. Chiny, Japonia... to dwa różne światy. Naucz się je odróżniać albo nie udawaj debila.
2. "Bajkowych" superprodukcji Japończycy mają więcej niż my w ogóle produkujemy filmów w ciągu 10 lat.
3. Dziękuję, dobranoc.
Ad 1. sadistic.pl/jak-wymowic-anime-vt130342.htm
Ad. 2. Heh zajebisty tok rozumowania. Idąc dalej - Chiny robią więcej aut niż Niemcy, to oznacza, że ich auta są lepsze, iPhone jest droższy, więc jest lepszy, a Koszulka XXL jest najlepsza ze wszystkich koszulek, bo jest największa.
Polskich akcentów wcale nie jest tak mało w anime.
animesub.info/forum/viewtopic.php?id=47717 <- tutaj jest ich więcej.
animesub.info/forum/viewtopic.php?id=47717 <- tutaj jest ich więcej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów