📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oszukała prawa fizyki
-Arielka a Ty jak się tu dostałaś?
-Byłam za niska na tancerkę, ale tu w morzu powiedzieli mi, że mogę zostać kim chce, więc zostałam syrenką!
-Mera a Ty jak tu się dostałaś?
-Byłam za wysoka na stewardessę ale tu w morzu powiedzieli mi, że mogę zostać kim chce, więc zostałam syrenką!
-A Ty, Brunhildo jak się tu dostałaś?
-Byłam za gruba by być kimkolwiek, ale tu w morzu powiedzieli mi, że mogę zostać kim chce (tylko nie syrenką). Więc zostałam pierdolonym waleniem!
-Byłam za niska na tancerkę, ale tu w morzu powiedzieli mi, że mogę zostać kim chce, więc zostałam syrenką!
-Mera a Ty jak tu się dostałaś?
-Byłam za wysoka na stewardessę ale tu w morzu powiedzieli mi, że mogę zostać kim chce, więc zostałam syrenką!
-A Ty, Brunhildo jak się tu dostałaś?
-Byłam za gruba by być kimkolwiek, ale tu w morzu powiedzieli mi, że mogę zostać kim chce (tylko nie syrenką). Więc zostałam pierdolonym waleniem!
"O kurwa! Gruba baba w wodzie! Muszę to pokazać ludziom na sadisticu!"
Z ryp to tylko walenie i rypanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów