Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@UP
W BeamNG jest zbliżona do realistycznej
sadistic.pl/beamng-wypuscilo-demo-vt219544.htm
A z tego co widziałem na YT to GTA V pod tym względem ciekawie się zapowiada
Dla kogoś raczej śmiertelny No chyba, że to jakiś cygan wyskoczył z rowu i starał się szybko wymontować nieuszkodzone części
aha...
LIVELEAK:
Surprisingly no one has died, even though the white vehicle had 5 people in it.
Unsurprisingly, one of the drivers is suspected of driving while intoxicated (blue car).
The passengers got out with cuts and bruisers. both drivers suffered more serious injuries but are alive.
TŁUMACZENIE:
O dziwo, nikt nie poniósł śmierci, pomimo tego że w białym aucie było pięc osób.
Jak można było się spodziewać, jeden z kierowców jest podejrzany o jazde pod wpływem (niebieskie auto).
Pasażerowie wyszli z wypadku jedynie z zadrapaniami i siniakami, kierowcy odnieśli poważniejsze obrażenia ale żyją.
źródło
dNkN!, Spójrz kurwa skąd wziąłem filmik (prawy górny róg) Tam, nie było żadnej informacji
Interesting kurwa, byłem przekonany, że widziałem LIVELEAK, haha.
Zwracam honor
A z tego co widziałem na YT to GTA V pod tym względem ciekawie się zapowiada
YHY.... uważaj system zniszczeń w GTA V będzie taki sam jak w GTA IV, no może troszkę lepszy, ale ciekawiej byłoby jakby taką fizykę dawali do gier typu Mafia, GTA no i ścigałek oczywiście.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów