Jadę dzisiaj autobusem a za mną 2 dziewczyny.
Przejeżdżamy koło nowego biurowca i jedna mówi do drugiej
- patrz jaki fajny
- a weź to wszystko posprzątaj - odpowiedziała druga z lekką nutką zadumy
Niby wyszły z kuchni, ale priorytety im się nie przestawiły. Jest nadzieja, że są jeszcze normalne baby. Szacunek!
PS
wcześniej ktoś to skasował bez powodu i obawiam się, że jedna z nich jest moderatorką sadola i feministyczną wojowniczką o wolność
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
..................
2011-03-24, 12:54
Ja skasowałem za "kuchnię" a powód był taki:
sadistic.pl/co-wk🤬ia-moderatora-vt58628.htm
ale to nie było bezmyślne wsadzanie kuchni tylko autentyczna sytuacja którą usłyszałem kilkadziesiąt minut wcześniej
..................
2011-03-24, 13:14
Cytat:
ale to nie było bezmyślne wsadzanie kuchni tylko autentyczna sytuacja którą usłyszałem kilkadziesiąt minut wcześniej
Może i tak, ale przynajmniej wydało się jaka z Ciebie szowinistyczna świnka iż myślałeś, że to jakaś dama usunęła i od razu ją osądziłeś.
A co na to kierowca autobusu ?
n................1
2011-03-24, 15:51
ależ zabawna historia
kierowca uprzedził dalszy ciąg zdarzeń i sam zaczął bić brawo
name01 - jak chcesz, żeby było zabawniej to polecam jakąś stronę z dowc🤬ami
T0B1
2011-03-24, 17:33
Aha... a gdzie tu zajebistość? sadyzm? czy cokolwiek co ma czytelnika wciągnąć?
podpis użytkownika
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
To już koniec czy wrzucasz w partach?
a................5
2011-03-24, 18:43
Linekk napisał/a:
Może i tak, ale przynajmniej wydało się jaka z Ciebie szowinistyczna świnka iż myślałeś, że to jakaś dama usunęła i od razu ją osądziłeś.
Witam dzielnego służbiste... Czego jak czego, ale płci użytkownika sadistica nigdy nie możesz być pewien. Więc nikt Ci na słowo nie uwierzy
V................z
2011-03-24, 20:40
Masz ode mnie piwko bo mi łącze się z tobą w BULU I NADZIEJI ,że twój następny post nie zostanie skasowany : <
dajcie spokoj.. napiszesz prawde by kobiety poszly do garow i juz ci kasuja komentarze niby brak kultury osobistej.. a przeciez ja jestem bardzo kulturalny nie wiem o co chodzi =/ ale gospodynie domowe jako moderatorki to nie jest dobry pomysl.. Chociaz jestem za rownym uprawnieniem no ale bez przesady.. Na kopalnie !
Virez napisał/a:
Masz ode mnie piwko bo mi łącze się z tobą w BULU I NADZIEJI ,że twój następny post nie zostanie skasowany : <
Ok, teraz pozostaje czekać aż ktoś nie zczai i przyp🤬oli się do ortografów.
K................g
2011-03-25, 16:28
ja p🤬le, tego gówna nie idzie oglądac