📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
twojstarywsamychgaciach napisał/a:
Są ostatnim pokoleniem, bo baby nie chcą mieć dzieci i się ruchać.
Tylko z tobą
Trzaskowskiemu podobno staje zawsze na taki widok, momentalnie ma zwód i spuszcza się w majty w jedną minutę, nawet nie musi go dotykać
Nawet Syrenka tarczą się obroniła i rykoszet poszedł. Naprawdę jest to ostatnie pokolenie
Czy to nie jest po prostu wandalizm i brak szacunku dla herbu i symboli? Dlaczego pytam się kurewa, takich ludzi nazywaliśmy kiedyś po imieniu (idiota, niedorozwój, wandal) a zastąpiliśmy sobie to aktywistą?
Jokerkb napisał/a:
Ma ktoś dwie luzem oponki dla tych pań? Ja mam 5litrow pb95
Luzem nie mam , ale lepiej zwinąć kawałek szmaty i namoczyć w tej benzynynie i rozpalimy ognisko przez odbyt. Nie będziemy marnować oponek kantoweczka się przytnie i pojeżdżą jeszcze sezon , albo dwa.
Postępowe eko-Juleczki zawsze na propsie. To najlepszy film dzisiaj, rozbawił mnie do łez z samego rana. Dawać tego więcej.
Jak im za gorąco to niech do Wisły wskoczą i sobie popływają.
Do garów kurwy
.
.
baronturbina napisał/a:
Chłopaku idź lepiej na wschód do swoich czerwonych braci.
A może Ty pojedź ze swoimi braćmi na Ukraine walczyć?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów