📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ale ma kurwa burak uciechę, jak dziecko.
i powiedzonko: pękniesz- nie pękniesz, oka nie wyjmiesz poszło w pizdu
Komu bardziej współczuć? Temu bez oka czy temu bez mózgu?
Haha stary cap ma zeza
Jesteś na równi pochyłej przez takich cepów jak ten młody burak... Lepiej przerobić go na barszcz dla zwierząt niż patrzeć na jego głupotę...
Pan kręcący i komentujący - to jakiś tępy drechol, skoro musi sobie powtarzać to co widzi... jak z małym dzieckiem przy zabawie w chowanego... jest Maciuś, nie ma Maciusia, jest Maciuś, nie ma Maciusia...
Ależ to niedorozwinięty typ... szkoda żula, że w takiej chujowej produkcji wziął udział, bo ma potencjał.
Ależ to niedorozwinięty typ... szkoda żula, że w takiej chujowej produkcji wziął udział, bo ma potencjał.
Ardrian napisał/a:
demotywatory -tu chciałeś wejść. Kotki, pieski, dużo miłości i współczucia. Gość ma talent, 30sek i już by dychę zarobił więc co tu współczuć? Radzi sobie w dzisiejszych czasach
Ale się jaracie, jezu, każda osoba ze sztucznym okiem może sobie je wyjąć, ale fascynacja. ;/
Myślałem, że nagrywanie żuli i stawianie im wyzwań za alkohol już się w internecie przejadło.
Ide po dyche do mamy i ci dam hehe
Ardrian napisał/a:
Żadnemu, obaj mają ten sam level.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów