18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Dobry wieczór, Sadistic to nie kącik zwierzeń i z takim problemem jak mam teraz, pewnie bliżej mi do kału typu „Dlaczego Ja?” i „Trudne sprawy”. Fakt, trzeźwy to ja nie jestem i moja sytuacja wygląda jeszcze bardziej żałośnie bo piłem do monitora. Starsza część elity Sadola zrozumie, na wirtualnych piwach mi nie zależy w tym przypadku a tym bardziej od ludzi mogących kupić sobie legalnie co najwyżej Frugo. O co chodzi?
Dziś rano moja dziewczyna zadzwoniła do mnie i powiedziała że ostatnia nasza noc była cudowna. - Było zajebiście ale bez przesady. Coś jest nie tak… Sobie pomyślałem. Pewnie będzie coś chciała.
Nie zapomnimy tej nocy do końca życia. – dodała. Czemu? – zapytałem. Bo jestem w ciąży matole!
Moja historia się urywa w tym momencie jak za chwilę mój film. Za błędy przepraszam. Obiecuję że wychowam go lub ja na prawdziwego Sadola lub Sadolkę! A jak będzie jakimś cudem rudy albo murzyn to wyjdę z nim na spacer i wrócę sam…
Kocham was i używajcie prezerwatyw bo było ryzyko była zabawa a ja teraz kurwa będę bawić przez najbliższe parę lat. Tak, tak jestem żałosny...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Udash 2012-12-20, 17:34 8
Znaczy my tam ostro teges peges, ostatni raz w sobote bo w niedziele jechałem do nowej pracy w delegację. Nie to że jestem jakiś chuj ale test dna zrobie...
Zgłoś
Klamecki92 2012-12-20, 17:37 9
Jedna mala rzecz mnie wkurwia i na którą sie przygotuj. Na BANK będziesz słuchał pierdolenia, że jesteś chujem, śmieciem i jak masz czelność żądać testu DNA. To wtedy jej powiedz, że jak kocha, nie ma nic do ukrycia i cię nie zdradziła to nie powinna mieć najmniejszego problemu Gra słów a jaki podstęp zajebisty
Zgłoś
Lasarr 2012-12-20, 17:41 9
Robi Cie w chuja az milo, jakim cudem na drugi dzien ona juz wie? chyba, ze to bylo odiesienie do ostatniej beztroskiej nocy . Wkazdym razie sadol z Toba pije dzisiaj. Musi ona o badaniu DNA wiedziec? Zgoda obojga rodzicow jest wymagana? czy co?
Zgłoś
Jukers 2012-12-20, 17:41
Cóż, tak to jest jak się myśli po a nie przed
Zgłoś
Klamecki92 2012-12-20, 17:45 10
Jukers napisał/a:

Cóż, tak to jest jak się myśli po a nie przed

Ty to umiesz pocieszyć.........nigdy nie zdarzyło ci się ponieść chwili ?? Faceci muszą się wpierać w szczególności w tak ciężkich chwilach!
Zgłoś
Mizantrop 2012-12-20, 17:48
A dwa tematy wyżej topic o antykoncepcji
Zgłoś
Udash 2012-12-20, 17:50 6
Lasarr, wydaje mi sie że w Polskim prawie tak, na test DNA potrzebana jest zgoda obojga, ale mamy kurwa unie taaa, niech mi szwaby zrobia za pare ojro! Za 1939... kurwa jak ja nie lubie niemców.
Zgłoś
Klamecki92 2012-12-20, 17:55 1
Cytat:

W Polsce jest tak, wyrwij jej włosa, że niby jakiś papruch, daj w łape lekarzowi, ginokologowi i niech zrobi testy. Wydać cię dziewczynie nie może, o ile się nie myle. Tajemnica Lekarska

Ale mówie najprościej walisz z grubej rury!
Zgłoś
Vexille 2012-12-20, 18:20 2
Życzę powodzenia^^
Zgłoś
h................s 2012-12-20, 18:45 9
Gratuluję zostania prawdziwym mężczyzną, a kiedy weźmiesz to dziecko do rąk i nie będziesz wiedział co z nim zrobić to pogratuluję wejścia w dorosłe życie . Masz przejebane ale głowa do góry wszyscy tak mają
Zgłoś
4x4offroad 2012-12-20, 18:59 4
Mężczyzną zostaniesz dopiero jak wychowasz to dziecko,bo zrobić każdy potrafi.
Powodzenia,i głowa do góry.
Zgłoś
MareKSG 2012-12-20, 19:44
Zawsze jest jeszcze wieszak...
Zgłoś
FrasQs 2012-12-20, 19:48 1
Przeczytaj Książke Katarzyny W. "Jak wychować dziecko" Można sie wiele dowiedzieć, o np. Antypoślizgowych ręcznikach z papieru sciernego, czy też niewidzialnych prograch,
Zgłoś
kozi303 2012-12-20, 19:49
Cytat kumpla w odpowiedzi na pytanie "co byś zrobił' - "jak to co, dziecko we wór i o mur"
Zgłoś
MistycznaFlaszka 2012-12-20, 19:51 1
Pijesz, kurwa, bo będziesz mieć dziecko. No proszę cię, bez przesady. Są też plusy.
Idzie zima, w razie kataklizmu masz co jeść.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem