Produkcja własna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Eh a czy jego pan pozwolił mu próbować się zabić
ślepy jestes? przeciez to film czarno-biały jest.
[ Komentarz dodany przez: Blackhunter: 2012-10-10, 21:41 ]
To mi dojebałeś
Skąd masz całkiem dobrego murzyna?
Aha, to zajebiście
Aha, to zajebiście
Fumar napisał/a:
Czyli pisząc "Twoja" masz na myśli, że ukradłeś cudzą własność intelektualną, dorobiłeś jakieś napisy i wstawiłeś bit z "Myśl pozytywnie"?
Aha, to zajebiście
Upewnij się do znaczeń słów, których użyłeś [kradzież,produkcja własna], bo kiedyś w tym kraju ktoś Cię przeleci...
nawet nie chcę wnikać jak zrobiłeś sobie murzyna
eee. w którym śmietniku znalazłeś całkiem sprawnego murzyna?
savage4pl napisał/a:
Upewnij się do znaczeń słów, których użyłeś [kradzież,produkcja własna], bo kiedyś w tym kraju ktoś Cię przeleci...
Dzięki za radę!
UWAŻAJ!! Murzyn chce Ci się zabić, zabierz mu broń!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów