📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ukasz995 napisał/a:
Prawie jak jarek morderca i ziobro z funduszu sprawiedliwości
Za wpierdalanie polityki pod wrzutą nie mającą nic z ową wspólnego, powinno się dostawać chlapa na pizdę
Spieszyć się nie muszą, obiad im nie wystygnie.
Hiena zazwyczaj żywi się padliną. Teraz miały wyjątkowo najświeższe z możliwych.
Nie wiem co to tu robi. Tego jest masa na YouTube.
Pedator napisał/a:
Hiena zazwyczaj żywi się padliną. Teraz miały wyjątkowo najświeższe z możliwych.
Hieny lubią wpierdalać na żywca.
To takie niehumanitarne. Hieny zachowują się jak zwierzęta, nie obrażając zwierząt.
Jarazz napisał/a:
To takie niehumanitarne. Hieny zachowują się jak zwierzęta, nie obrażając zwierząt.
Czyli jak czarni ?
Gdzieś ostatnio stado małp obroniły dziecko przed gwałtem.
Czarni zachowują się gorzej niżeli zwierzęta.
Pietrushka napisał/a:
Gdzieś ostatnio stado małp obroniły dziecko przed gwałtem.
Czarni zachowują się gorzej niżeli zwierzęta.
To chyba był jakiś fekaliów hindus jak kojarzę dobrze ale to nie zmienia faktu że masz racje
No i gdzie są kurwa wegańskie eko-terrorystki, gdy są potrzebne?!
No i gdzie są kurwa wegańskie eko-terrorystki, gdy są potrzebne?!
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:
Za wpierdalanie polityki pod wrzutą nie mającą nic z ową wspólnego, powinno się dostawać chlapa na pizdę
A jednak jest to piękna alegoria współczesnego społeczeństwa i żerujących na nim polityków, nawet jak ludzie się bronią to są to jakieś żałosne podrygi, nieśmiało, za późno... Byle przeczekać, może jak się najedzą to sobie pójdą a ci następni będą lepsi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów