Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Białoruska* propaganda jest zbliżona do sowieckiej. Tu i tu oszołomy rządzą. Jedynie jest cień nadziei że Białorusini* nie kradli by AGD i nie jedli kotów na wojnie.
*- polska, Polacy
Propaganda, propaganda - ale juz coraz blizej nam do tego
Akurat za rządów PISu odżyliśmy jako naród. Na wszystko na stać, żyje nam się luksusowo, pensje rosną co roku. Oby tak dalej
Niema wątpliwości że co złe to wina PO. Tak Tusk nazista najebal syfu, że rządzący od 7 lat nie mogą kraju na nogi pozbierać. Andrzejku1 głosowałeś wogole? Czemu na lukaszenkę?
Akurat za rządów PISu odżyliśmy jako naród. Na wszystko na stać, żyje nam się luksusowo, pensje rosną co roku. Oby tak dalej
no odżyłem rzeczywiście, za peło był dzień jak co dzień i życie jakoś mijało, a od 2015 (a zwłaszcza 2020) to normalnie każdy dzień pełen wrażeń
Niema wątpliwości że co złe to wina PO. Tak Tusk nazista najebal syfu, że rządzący od 7 lat nie mogą kraju na nogi pozbierać. Andrzejku1 głosowałeś wogole? Czemu na lukaszenkę?
Głosowałem na Pana Zbigniewa Ziobre.
Głosowałem na Pana Zbigniewa Ziobre.
Myśle że masz z 15 lat andrzejek i jedyne głosowanie w jakim brałeś udział, to na samorząd klasy.
Podobno kasza i sól jest na Białorusi i ma stabilną cenę.
dwie kapusty za kg soli, potwierdzam bez zmian...
Niedługo każdy Polak będzie milionerem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów