18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jestem Bongman
bo0ze • 2012-10-20, 19:09
Jestem Bongman , uświadom to sobie,
słyszysz żarty od których włos jeży się na głowie.
O rany, rany jestem niedoceniany,
w żartach sadola, na zawsze oddany.
Przejebany, styl żartów niezrozumiany,
od Strassburgera, on był mi dany.
Czekaj Pener, K@C jeszcze oszaleją wszystkie gimby,
Gdy poznają puentę żartów dziwnych.
Suszę ich wszystkich, to jaki jestem tu zajebisty
warn na sadolu będzie oczywisty.
I wiesz co mnie boli? że w głowach się pierdoli
poczucie humoru niektórych sadoli
Zgłoś
Sombrero360 2012-10-20, 19:11 14
brawo! twórczość własna!

i tak Ci nie dam piwa.
Zgłoś
maxvolumePL 2012-10-20, 19:15 2
@up A ja dam.
Zgłoś
B................i 2012-10-20, 19:17 249
Browar od Prezydenta.
Zgłoś
rockface123 2012-10-20, 19:22 8
nienawidzę tego skurwiałego hip szajsu dla patologicznych gimbusów ale dam piwo.

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
masabitumiczna 2012-10-20, 19:38 9
Ty też jesteś BongMan
uświadom to sobie sobie...
Zgłoś
Leti 2012-10-20, 19:40 4
za chwilę koszulki zaczną robić fani ...

Lubię mówić ludziom, że mam serce małego chłopca. Potem mówię, że jest w słoiku na moim biurku. - Stephen King / 1750
Zgłoś
masabitumiczna 2012-10-20, 19:45 50
@rockface123 - Ten hip szajs jest najbardziej szczerym środkiem przekazu w dzisiejszych czasach, pokaż mi "artystę" w dzisiejszych czasach który sam sobie piszę teksty i przekazuje jakąś treść. Pomijając jakieś prostackie teksty osiedlowych uciekaczy przed policją, większość tekstów ma sens i jest na wysokim poziomie.
Zgłoś
K................� 2012-10-20, 19:59 11
masabitumiczna napisał/a:

pokaż mi "artystę" w dzisiejszych czasach który sam sobie piszę teksty i przekazuje jakąś treść ... i jest na wysokim poziomie.

OSTR sam pisze teksty i muzykę
Zgłoś
JebaćLudzi 2012-10-20, 20:02 17
rockface123 napisał/a:

nienawidzę tego skurwiałego hip szajsu dla patologicznych gimbusów ale dam piwo.

widać,że jesteś typowym niedojebem,który ocenia po stereotypach (nie spinam się,że ciśniesz muzykę którą się jaram,ale jak coś oceniać to konstruktywnie i już nie wspominam o użyciu słowa gimbus za które powinieneś dostać w pysk karnego kutasa)
Zgłoś
S................s 2012-10-20, 20:03 1
Sombrero360 napisał/a:

brawo! twórczość własna!

i tak Ci nie dam piwa.

- coz za diabelska zlosliwosc, uciekles chyba z samego serca piekla, autor pewnie juz szuka liny zeby sie powiesic...

Za BongMana nie ma piwa ; (
Zgłoś
JebaćLudzi 2012-10-20, 20:04 1
Co do komentarza masabitumiczna to święte słowa a co tego całego tematu to autorowi moge co najwyżej dać ciepłe piwo z kija (mojego) bo ten hejting bongmana i magika już zrobił się w chuj nudny
Zgłoś
perez97 2012-10-20, 20:19 1
Chyba to gdzieś słyszałem...
Zgłoś
mario7778 2012-10-20, 20:30
na glowna!!!!
teraz cie zjada z gory na dol!
Zgłoś
thez 2012-10-20, 20:34
Pozytywnie wyszło, piwko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów