📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
To zaszczyt gdy urwie od internetu.
NIE WYRÓŻNIAĆ
Ja pierdole, mam dreszcze gdy na zdjęcia patrzę... Szacun dla typa.
niemanie lęku wysokości to cenny dar
"jestem idiotą" bardziej pasuje
Ten tutaj to rocznik 92, a zdjęcie ma już parę lat
Dla mnie to fejki ale Wy się możecie podniecać
na fotce nr 1 koles jest wstawiony z rura na której stoi
na 2 fotce jest wklejony z murem tam zapomnieli załamania skopiować.
I mówię serio, bo ciekaw jestem
Ale mógłbyś mi napisac odkładnie o co chodzi w tych kółkach zielonych? Bo za chuj nic tam nie widzę...
I mówię serio, bo ciekaw jestem
Gościu co pokreśliłeś na zielono : o co kurwa chodzi !? Jakiego załamania ? ja się załamałem jak zobaczyłem Twój post lol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów