18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Saia 2009-04-27, 21:12 1
niekończąca się zabawa
Zgłoś
k................r 2009-04-27, 21:22 1
Mimo wszystko, szacun dla gościa za odwagę. Jeśli to była osobówka to ma szczęście, że nikt się nie załatwiał. Chociaż kto wie... Na filmie wszystkiego nie widać.
Zgłoś
M................r 2009-04-27, 21:23 1
A najfajniej jest, gdy na plecy i za kołnierz wyleje się zawartość wagonowych ubikacji...
Zgłoś
CJ 2009-04-27, 21:38 1
o ku*wa miliard % adrenaliny w górę
Zgłoś
~Faper Noster 2009-04-27, 21:58 1
zawsze marzyłem, żeby to zrobić, niechęć jednek do znalezienia się na Hardzie osobiście zawsze jednak brała górę jeszcze przed faza wstępnych przygotowań
Zgłoś
~Tołdi 2009-04-27, 22:06
Nostry niestety ale w Polsce wózki nośne jak i lokomotywy są bardzo nisko zawieszone :/
Zgłoś
y................s 2009-04-27, 22:37
najlepszy w tym wszystkim jest komentarz kolesia jak podb iega pod kamere' zachamował, spierdalam' ;d
Zgłoś
E................e 2009-04-27, 22:39
zesrała bym się ze strachu
Zgłoś
pepson 2009-04-27, 23:43 2
Biorąc pod uwagę: wspóczynnik bycia hardkorem * poziom adrenaliny * podatność na strach ilość zjedzonego żarcia od ostatniej defekacji, wydaje mi się, że wysrałbym około 3-3,5 kg czystego kału po czymś takim...
Zgłoś
Yami 2009-04-28, 0:12
Chuj, żeby się położyć, nie trzeba doktoratu z filozofii. Gorzej, gdyby zawieszenie było "niżej niż zakładaliśmy".
Zgłoś
A................t 2009-05-03, 12:21
Po pierwsze to prawie na pewno była osobówka. Jeżeli dobrze widzę to zza łuku wyjeżdżały biało zielone wagony. Poza tym ostatni wagon ma dwie pary przewodów - hamulcowy i roboczy, a na takie coś nie spina się wagonów towarowych. Intryguje mnie natomiast ta lokomotywa. Żeby nie to, że nie widzę sieci to stawiałbym na polską EP 07 bądź EU 07. W każdym razie malowanie jest podejrzanie znajome.
Zgłoś
Ąpisław 2009-05-03, 13:17
Fizyk ze mnie marny, ale konieczne się wtedy wydaje otwarcie ryja na maksa, aby wyrównać ciśnienie etc. Coby nie ogłuchnąć itp. Gdzieś o tym czytałem.
Zgłoś
Yami 2009-05-15, 8:31
W piorunochron mógł się owinąć jeszcze.
Zgłoś
.................. 2009-06-10, 12:31 3
kauah napisał/a:

Jestem hardkorem - wersja z

Rosyjską dziewoszką.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem