18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Jestem Izraelem
Hauer88 • 2012-10-20, 9:25
Jestem Izraelem - i to ja jestem ofiarą

[img:38afbce7ca]http://imagehost4.online-image-editor.com/oie_upload/images/411403610fi0rvOS/4114213rrE3IF6E.jpg[/img:38afbce7ca]
Zgłoś
J................z 2012-10-20, 19:49 1
@jazda
Powtarzam tam nie mieszkał tam nikt bo to była pustynia .więc do nikogo nie przyszli i nie wygnoili.

To nie znaczy, że mając wolne pokoje będę sprowadzać do nich bezdomnych.

Trzeba pamiętać że jak araby porzucą bron to będzie pokój
ale jak Izraelczycy porzucą broń to zostaną wybici przez arabów

Czyli to Arabowie napadli na Izrael, będący potęgą jądrową? I dlatego też właśnie władze izraelskie dążą do wojny z Iranem, który jak sam mówi publicznie - nie ma zamiarów wojskowych w swoich badaniach nad rozszczepieniem atomu?

Pamiętajcie tylko ze gdy ich przodkowie uczyli się trudnej sztuki kupiectwa
gdy wasi przodkowie byli śmieciami i przetrwaniali te nie liczne śmieci które mieli
i teraz pretensje że są bogaci ....

Czyli trudną sztukę kupiectwa nazwiemy jednogłośnie lichwą? Czym innym różnili się średniowieczni, renesansowi Żydzi? Nikt nie ma pretensji o ich bogactwo, tylko o nasze.. bogactwo. Oni chcą nam odebrać nasze bogactwo, nie odwrotnie. Dążą do odzyskania swoich kamienic, z których pouciekali jak tchórze? Oni nie są odpowiedzialni.
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2012-10-20, 20:07 2
Agrox napisał/a:

To,że Hitler sądził,że Polacy nie są Aryjczykami(tragiczny w skutkach błąd ówczesnej nauki)

Tragicznym błędem jest porównywanie teorii rasowych G. Kossinny (z których wywodzi się nordycko-germańska koncepcja rasy aryjskiej) do nauki.

Aqrox napisał/a:

był dobrym człowiekiem

Jak na dobrego człowieka przystało, dymał własną siostrzenicę, Angelę Marię Raubal.

Ver0 napisał/a:

USA=Izrael

Ale radykalni muzułmanie, którzy myślą podobnie (USA - duży szatan, Izrael - mały szatan), to pewnie według większości z was "opóźnieni cywilizacyjnie kozojebcy", "szmatogłowi" i "brudasy"?

Post mortem per rectum
Zgłoś
anonymousm 2012-10-20, 20:15
Rejtan,
to ciekawe, międzynarodowi bankierzy sponsorują komunizm? I co, kasa im się skończyła?
Zgłoś
Adyrian 2012-10-20, 20:43
krzychu6 napisał/a:

Gdyby ktoś był zainteresowany nutą: M.S.D. - O claire

Dzięki. Wie ktoś dlaczego w każdym filmie informacyjnym jest zawsze ta nuta ? Czy to teorie spiskowe czy jakieś historyczne wspominania danego narodu itp - zawsze ta nuta
Zgłoś
j................� 2012-10-20, 20:48
Jestę żydę.
Zgłoś
Rejtan 2012-10-20, 23:28 1
anonymousm napisał/a:

Rejtan,
to ciekawe, międzynarodowi bankierzy sponsorują komunizm? I co, kasa im się skończyła?

Klik:
palestyna.wordpress.com/2011/09/03/jack-bernstein-zycie-amerykanskiego...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów