📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czysty bełkot na terenie który zaczęli zamieszkiwać Izraelczycy po wojnie nikt nie mieszkał
to była czysta pustynia tylko ze propaganda lewacka zrobiła z nich uciśnionych ludzi
oni nie zadają od Izraela kawałka ziemi oni chcą zniszczyć Izrael
Palestyńczycy odrzucili wcześniejsze próby stworzenia państwa Palestyna
Polecam Panią koraszewska1
to była czysta pustynia tylko ze propaganda lewacka zrobiła z nich uciśnionych ludzi
@ UP
A ja polecam gaz.
A ja polecam gaz.
jazda123 napisał/a:
Czysty bełkot na terenie który zaczęli zamieszkiwać Izraelczycy po wojnie nikt nie mieszkał
...
Pierdolisz głupoty, ciekawe jak byś mówił, jeśli dzisiaj przyjechali by niemcy do zachodniej Polski i powiedzieli nam wypierdalać, bo to kiedyś było nasze, następnie zaczeli mordować nasze kobiety, dzieci i cywilów. To właśnie Ty jesteś ofiarą żydowskiej propagandy, pokazującej jacy to żydzi biedni byli zawsze i nikt ich nie lubił...
Odsyłam do dyskusji sadistic.pl/taksowkarz-do-pasazerek-z-izraela-wynos-sie-i-nie-wracaj-v...
oraz sadistic.pl/zydowski-antypolonizm-vt145987.htm1493364
Może i żydzi nie są biedni i pokrzywdzeni, ale wole ich od arabusów. Więc niech tam się mordują dalej, mi to zwisa. Jedni i drudzy są siebie warci, ale jedna strona jest przynajmniej bardziej ucywilizowana, nie sądzicie?
jazda123 napisał/a:
propaganda lewacka
Lubisz żydów - lewak.
Nie lubisz żydów - lewak.
Zajebista logika. Pewnie też lewacka?
Z tego co pamietam to te tereny gdzie teraz mieszkają żydzi należały wczesniej do turcjii a nie od tysięcy lat do szmatogłowych!
Jak żydzi żyją we własnym kraju to mi nie przeszkadzają Prosta filozofia
Hauer88 uważaj ten materiał jest niebezpieczny w Polsce tez są żydzi u władzy , bo za taki material mogą ci czasem ,,samobójstwo popełnić ,, to jest ostatnio bardzo modne .
ale materiał naprawdę dobry .
ale materiał naprawdę dobry .
KKdemona napisał/a:
Jak żydzi żyją we własnym kraju to mi nie przeszkadzają Prosta filozofia
Obejrzyj najpierw film, potem komentuj, chyba, że jesteś tak głupi i nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem...
Cytat:
Z tego co pamietam to te tereny gdzie teraz mieszkają żydzi należały wczesniej do turcjii a nie od tysięcy lat do szmatogłowych!
Ee?????
To jak z Wołominem i Pruszkowem - zostawić ich,sami się wybiją.
A co do Żydów - rozpanoszyło się toto po świecie, wszędzie dym robią i obwiniają każdego,że mają syf u siebie. Każdy zły , kto nie dał się w chuja zrobić albo kto wykrył jakiś spisek długonosów.
A co do Żydów - rozpanoszyło się toto po świecie, wszędzie dym robią i obwiniają każdego,że mają syf u siebie. Każdy zły , kto nie dał się w chuja zrobić albo kto wykrył jakiś spisek długonosów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów