📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
kurwa nawet ja będąc debilem z angielskiego (30%matura) sklecił bym zdania jakoś po chuj ten tłumacz.
Lubię kolesia
dobry ziomek, haha
ja pierdole, nóż mi się w kieszeni otwiera jak słyszę większość polaków próbujących mówić po angielsku
Koleś pomijając samo poobijanie walką to wygląda i zachowuje się tak, jakby zaraz po walce w nocha sobie przyjebał.
Piooner napisał/a:
kurwa nawet ja będąc debilem z angielskiego (30%matura) sklecił bym zdania jakoś po chuj ten tłumacz.
po pierwsze kto powiedział, że to tłumacz?! Po drugie chętnie bym zobaczył jak sobie Ty rade dajesz z tłumaczeniem bo z 30% z angielskiego nie zrobiłbyś tego lepiej!
Poza tym dla wszystkich domorosłych "native speakerów"
@rondżeremi - nie trzeba być sadolowym mistrzem senseiem, żeby zdać sobie sprawę z tego, że większość komentujących odpłynęłaby po pierwszym celnym na głowę....
Co do chłopaka - serce do walki jest, a to jest w tym sporcie najważniejsze
Co do chłopaka - serce do walki jest, a to jest w tym sporcie najważniejsze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów