📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
No kurwa, prawdę mówię. Klnę się na BongMana. Możesz być nawet rudy ale jak nie jesteś cipą i nie pierdolisz się w tańcu to w końcu zaruchasz.
@KrisCFC a dlaczego od każdego kto to widział? Co mnie to gówno obchodzi że jakiś chłop pocałował jakąś dziewczyne, która szła z chłopakiem, rozumiem że powinien dostać wpierdol od tego chłopaka i tyle.
Niech sie pedał pierdolony cieszy ze jeszcze w pizde nie dostał, nikt normalny swojej laski by nie pozwolil pocalowac jakiemus pierdolcowi, widac na jakies cioty trafial albo po prostu wycieli jak po pysku dostawal.
Kogos to smieszy tak w ogole? Piszcie se ze mam bol dupy, ale koles jest na maksa wkurwiajacy i smieszy umyslowych 14-latkow. "HEHESZKI DAL BUZIAKA NIEZNAJOMEJ DZIEWCZYNIE NA MIESCIE, HEHEHHE JAKIE ZABAWNE" Ktos mu powinien wreszcie porzadnie pierdolnac to moze by sie szczun obudzil i przestal zaczepiac ludzi.
Powód: Niski poziom intelektualny postu
Kogos to smieszy tak w ogole? Piszcie se ze mam bol dupy, ale koles jest na maksa wkurwiajacy i smieszy umyslowych 14-latkow. "HEHESZKI DAL BUZIAKA NIEZNAJOMEJ DZIEWCZYNIE NA MIESCIE, HEHEHHE JAKIE ZABAWNE" Ktos mu powinien wreszcie porzadnie pierdolnac to moze by sie szczun obudzil i przestal zaczepiac ludzi.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów