📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Mówią, że blondynka to stan umysłu. Tej siedzącej przy "House" 18 sekund zabrało zrozumienie tego, co się właśnie stalo.
Za całowanie czyjejś dziołchy powinien zebrać od każdego kto to zauważył... do tego momentu było nawet zabawnie...
Niech cierpi, jak ma spierdolonych brudnych kolegów.
Niech cierpi, jak ma spierdolonych brudnych kolegów.
zaczynają mnie wkurzać te "pranki"
Wy naprawdę wierzycie że to nie jest fake ?
Niestety nie jest, zresztą sam sprawdź, zapakuj duży karton jako prezent i podchodź z nim do losowo wybranych dziewcząt, mówiąc im, że "oddasz prezent za buziaka"...
Gardze tymi śmieciami robiącymi pranki
na początku myślałem sobie, kurwa, jakie tępe cizie.
z drugiej strony jednak kurde...
żyjemy w pojebanym dość społeczeństwie i dosyć zamkniętym, mijamy tysiące ludzi w tych hipiermarketach i czasem każdy się zastanawia, co by to było jak by tak nagle zagadać, pocałować, (ew. spuścić się na czoło).
gość trochę je wykorzystał. Trochę chujowo z jego strony. Tak więc drogie cipeczki z filmiku nie neguję was tak do końca, aczkolwiek mogłyście wykazać trochę więcej klasy lub chociaż luzu jak już zostałyście wrobione:P
z drugiej strony jednak kurde...
żyjemy w pojebanym dość społeczeństwie i dosyć zamkniętym, mijamy tysiące ludzi w tych hipiermarketach i czasem każdy się zastanawia, co by to było jak by tak nagle zagadać, pocałować, (ew. spuścić się na czoło).
gość trochę je wykorzystał. Trochę chujowo z jego strony. Tak więc drogie cipeczki z filmiku nie neguję was tak do końca, aczkolwiek mogłyście wykazać trochę więcej klasy lub chociaż luzu jak już zostałyście wrobione:P
Zobaczyły wielki czerwony prezent i myśląc, że to dla nich dały się pocałować. Do mnie jak mąż przychodzi z takim prezentem to też daję się pocałować. Tylko jeszcze nigdy nie przyszedł
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów