📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A wystarczyło tylko grzecznie pokazać mu mydło i powiedzieć że zaraz ostanie umyty. To poszedłby jak zmyty
Kurwa ale tam dwóch meneli.... Jeden siedzi a drugi kopie siedzącego.... Ale jest twardy tyle kopów na twarz przyjąć i się nie poskładać..... Szanuje
No szkoda, liczyłem na szybka karmę na końcu
Obisłe spodnie i bluzeczka. Może chcial sie umówić, a menel dał mu kosza.
Pewnie to jego stary i dowiedział się że kieszonkowego dziś nie będzie bo przelew nie przyszedł
Jaką skończoną pizdą trzeba być, żeby lać gościa, który ledwo chodzi i żyje. ..
jedna patologia gorsza od drugiej, ten młody pewnie max za 10 lat będzie w takim samym stanie, jak dożyje
BrunerOvned napisał/a:
Jaką skończoną pizdą trzeba być, żeby lać gościa, który ledwo chodzi i żyje. ..
Wystarczy być ruską pizdą
Bardzo dobrze, że śmieć dostaje po ryju! Powinien być taki etat, który opłaca tego kopacza, żeby kopany chwili wytchnienia nie miał!
(Jak ktoś czuje się powyższą wypowiedzią zbulwersowany, to mogę myśl ową rozwinąć w najbliższym czasie.)
(Jak ktoś czuje się powyższą wypowiedzią zbulwersowany, to mogę myśl ową rozwinąć w najbliższym czasie.)
Mam nadzieję, że ruskie internety odnajdą tego co kopał i wjebią mu na tyle, że kolo będzie miał połamane obie nogi.
Może ten żul nasrał mu pod blokiem, kolega się pośliznął, wpadł twarzą i mu się do dziurek w nosie napchało? Nie oceniajmy nie znając sytuacji.
pawelgawel napisał/a:
Bardzo dobrze, że śmieć dostaje po ryju! Powinien być taki etat, który opłaca tego kopacza, żeby kopany chwili wytchnienia nie miał!
Nikogo to nie interesuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów