Adolf1356 napisał/a:
@szer.Lucjan moze laskawy pan wezmie takiego dzieciaka do swojego milusiego domu gdzie wygrzewa dupe przy komputerku i nauczy jak zyc ?
czy ja powiedziałem że chce je brać? Bo chyba nie przeczytałeś co należy z takimi przypadkami uczynić
SiuWax009 napisał/a:
szkoda ze to nie byłeś ty i nie wpierdalałeś jabłek bo nie miałeś co jeść a wtedy bym cie złamał w pół i powiedział ze twoja matka niech daje dupy a twój stary opierdala gały na dworcu zebyś miał gdzie mieszkać nie doceniasz tego bo ci kurwa mamusia da tatuś da więć huja wiesz o takim czymś Pierdol sie gniocie
po Twoim wzburzeniu wnioskuję, że jesteś jednym z takich przypadków pokazanych na filmie.... wskazuje na to słaba składnia zdań.... a właściwie to brak tutaj zdań, ponieważ nie użyłeś nawet jednego znaku interpunkcyjnego... potwierdzasz tym samym tylko moją tezę, że należało takich jak Ty zutylizować kiedy był na to czas.... bo nic dobrego z was nie wyrosło. Teraz niestety za późno na łapanie takich dzikich "dzieci" bowiem zdążycie uciec przed siatką.... nie mam do was za grosz szacunku, a dlaczego? Bo dla was powieszenie kota na siatce, czy wbicie kosy pod żebra przypadkowej osobie nie różni się niczym od zwykłego splunięcia na ziemię. Mogłeś udowodnić, że się mylę, ale niestety Twój umysł neandertalczyka podsunął tylko beszty i wyzwiska + wasz ulubiony tekst "złamać w pół"