📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jestem zdziwiony, ze w Afryce jest jakaś policja - do tej pory myślałem, że to kontynent na którym jest tylko głód, piraci i AIDS
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
psss sami nie długo nagramy lepsze z euro Polsko-Ukraińskiego z angolami w roli głównej
Ejjj chyba was powaliło, za co ramiltor dostał warna???
Może niedługo będą warny za nazywanie tuska złodziejem...
Może niedługo będą warny za nazywanie tuska złodziejem...
Jaka brutalność policji ?? Małpka nie chce do klatki i tyle Paralizatorem huja!!!! <Piwo>
może by ich zatrudnić na krakowskie przedmieście jak jarosław z beretami pizde robi
U nas by sie tak przydalo takie podejscie do pokolenia JP 100%
P.S myslalem,ze mu tymi drzwiami jebnie w dynie jak zamykal...zawiodlem sie :/
P.S myslalem,ze mu tymi drzwiami jebnie w dynie jak zamykal...zawiodlem sie :/
nie ważne czarny, czy nie czarny, zielony czy bordowy. ważne, że policjant zachowuje się jak kawał chama, a reszta bydlaka. dziwi się, że nie chce mu sam wsiadać do auta, jak bije go do nieprzytomności i kopie leżącego po ryju. życzę mu, żeby trafił na jakąś hardego typa, który "dobitnie" wyperswaduje mu jak kurewsko żałośnie i karygodnie się zachował.
Akcja z drugiej minuty coś w stylu: mój murzyn ja go mogę tylko bić..
policjant rasista, wyslac tam naszych anarchistow
W Polsce policja powinna podobnie obchodzić się z "kibicami"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów