Magik, Fokus i Rahim o Amelinum
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Haha, dobre, dobre, jednakże ta wersja mnie niszczy za każdym razem:
Hahaha! Zobaczcie: nade mną 4 komentarze i praktycznie żadnej spiny (poza jednym samotnym rycerzem który lubi ludzi, którzy w kwiecie wieku będąc przy całkiem dobrym hajsie przećpają zbyt mocno beret i udają że Małysz skacze ewry dej ewryłer).
Poza tym duże piwo za to, że jeszcze pół roku temu połowa gimbazjańskiej rzeszy zleciałaby się na Sadola, żeby bronić tego co w sadolowym remake'u się obnaża (głupoty i płytkości moim zdaniem), a teraz po pewnym czasie ich miłość do PFK zginęła równie szybko, niczym mój stolec w odmętach rur kANALizacyjnych
Ciekawe czy starych też tak sezonowo szanują i kochają, tyle ode mnie.
Poza tym duże piwo za to, że jeszcze pół roku temu połowa gimbazjańskiej rzeszy zleciałaby się na Sadola, żeby bronić tego co w sadolowym remake'u się obnaża (głupoty i płytkości moim zdaniem), a teraz po pewnym czasie ich miłość do PFK zginęła równie szybko, niczym mój stolec w odmętach rur kANALizacyjnych
Ciekawe czy starych też tak sezonowo szanują i kochają, tyle ode mnie.
Skoczył po farbę amelininową
vivivivi napisał/a:
Mózg sobie przerób a nie Magika.
z dedykacją dla Ciebie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów