szukałem po tagach, nie wiem, jeżeli było to kur*a coś źle robie;/
dupa dupa dupaHip Hop kurwa - szybkie mówienie o dupach, ruchaniu i używkach, doprawione jebaniem policji z użyciem niezwykle ambitnego podkładu muzycznego... aha, i jeszcze te magiczne rymy częstochowskie.
ja pierdole po to jest muzyka żeby podkładało się teksty pod rozne dzwieki, to samo w innych gatunkach muzycznych zrozum pierdolniety tvnowski czlowieku ze roznym ludziom podobaja sie rozne zeczy, Twojej mamie sie podobasz Ty a nam sie kurwa nie podobasz i co mamy obrazac odrazu Twoja matke bo podoba jej sie tępy chuj jakis?
@yopashouu:
Po prostu nie rozumiem jakim to trzeba być zjebanym człowiekiem gdy po odsłuchaniu jeden czy może dwóch utworów rapu zacząć jeździć go bo całości. Bardzo szanuję ludzi, którzy mimo, że nie słuchają jakiegoś gatunku muzyki to szanują ludzi którzy go słuchają. W latach 90 gdy w Polsce pojawił się rap dużo ludzi się w nim zakochało. W przypadku Paktofoniki to był głos młodych Polaków. Jesteś chyba nie z tego rocznika by to wiedzieć. Dlatego nie hejtuj.
Powiem wprost, wypierdalaj gimbusie, bez pozdrowien, bez odbioru.