szukałem po tagach, nie wiem, jeżeli było to kur*a coś źle robie;/
szukałem po tagach, nie wiem, jeżeli było to kur*a coś źle robie;/
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hip Hop kurwa - szybkie mówienie o dupach, ruchaniu i używkach, doprawione jebaniem policji z użyciem niezwykle ambitnego podkładu muzycznego... aha, i jeszcze te magiczne rymy częstochowskie.
Pierdól dalej, bedzie wiosna.
Kurwa ale jarania Pfk to chyba nigdy nie zrozumiem.
Wielka szkoda, bo choć może z tego wyjść całkiem niezłe dzieło, to jednak ciągle będzie tylko piękną rzeźbą z gówna.
PS: Długo czekałem na ten film, książkę czytałem i mam nadzieję że film mnie nie zawiedzie!
Wiem, że to może was bardzo urazić, ale wole Justina Biebara niz te ich pierdolenie słuchać
SPOILER: MAGIK SKACZE Z OKNA
Powiem wprost, wypierdalaj gimbusie, bez pozdrowien, bez odbioru.
ja pierdole po to jest muzyka żeby podkładało się teksty pod rozne dzwieki, to samo w innych gatunkach muzycznych zrozum pierdolniety tvnowski czlowieku ze roznym ludziom podobaja sie rozne zeczy, Twojej mamie sie podobasz Ty a nam sie kurwa nie podobasz i co mamy obrazac odrazu Twoja matke bo podoba jej sie tępy chuj jakis?
Masz debilu 23 lata, a zasady ortografii i interpunkcji lepiej znają dzieci z 2. klasy podstawówki... a jak przeczytałem tekst o TVN-ie, to leżałem przez 5 minut ze śmiechu na podłodze
I jeszcze robi za wyrocznię: "a nam sie kurwa nie podobasz" - czyli co? Stoję tam gdzie stało ZOMO, a sonico to pasterz hip-hopowych owieczek?
@yopashouu:
Po prostu nie rozumiem jakim to trzeba być zjebanym człowiekiem gdy po odsłuchaniu jeden czy może dwóch utworów rapu zacząć jeździć go bo całości. Bardzo szanuję ludzi, którzy mimo, że nie słuchają jakiegoś gatunku muzyki to szanują ludzi którzy go słuchają. W latach 90 gdy w Polsce pojawił się rap dużo ludzi się w nim zakochało. W przypadku Paktofoniki to był głos młodych Polaków. Jesteś chyba nie z tego rocznika by to wiedzieć. Dlatego nie hejtuj.
Słuchałem tego znacznie więcej, głównie ze względu na ówczesnych znajomych i tego gówna nie dało się słuchać. Jak Tobie za pierwszym razem nie spodoba się np. rock, to zamiast mieć to w dupie, katujesz się słuchaniem czegoś, czego nie lubisz, tylko po to, by lepiej poznać daną twórczość? Nie wydaję mi się...
Powiem wprost, wypierdalaj gimbusie, bez pozdrowien, bez odbioru.
Przyda ci się dystans do pewnych rzeczy w życiu, pierdoło, nie bierz wszystkiego do siebie..
Ma prawo Ci się nie podobać hh. Mi się też nie podobają różne rzeczy. Każdy człowiek jest inny. Ale miej szacunek do tych ARTYSTÓW(Tak tak. Tworzą muzykę-Tworzą sztukę). To masz naprawdę zajebistych znajomych jak słuchają firmy itd. Nie wnikam co słuchasz ale okazuj szacunek ludziom którzy są po prostu inni od Ciebie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów