📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
adresikpuma napisał/a:
cwaniakowaniem nazywasz to ze chcieli sobie postac pod kebabem czy pare słow prawdy o polskiej policji?
Ciekawe co by pan policjant powiedzial jesli ktos z tych groznych i niebezpiecznych pseudokibicow zechciał skorzystac ze swojego prawa i poprosił o wylegitymowanie sie i okazanie legitymacji słuzbowej?
Postać mogą ale spokojnie, nie drzeć ryja, nie odstraszać klientów, zachować się po prostu w miarę przyzwoicie. A znając życie i zwyczaj takiego "kibica" to nie obejdzie się bez rozpierdolonej ławki pod blokiem albo wypchanego na jezdnię kontenera ze śmieciami...
e tam nikt z was tam nie był, nikt nie wie co było wcześniej. Tak bez powodu oddział policji nie stoi sobie na chodniku, chyba, że w warszawie inne zwyczaje są. Gdyby akcja była od początku - to jest stoją sobie pod tym kebabem i widać, że suką podjeżdżają bez powodu to ok. Pod publikę przed kamerą każdy może zgrywać pokojowca, a co było wcześniej tego nie widać.
Chyba czas wyjść z domu, jeszcze nie widziałem sytuacji by policja wyposażona w tarcze itp. blokowała budkę z kebabem. Nie znam sytuacji, ale po waszych komentarzach domyślam się że było coś w tym stylu: koledzy stoją sobie przed kebabem i czekają aż ich będzie gotowy, jadąca radiowozem policja (bo chyba policjanci wyposażeni w tarcze nie przechadzają się chodnikiem) zobaczyła ową grupkę i także zapragnęła się pożywić. Wywiązała się kłótnia (którą obserwujemy na filmiku) z powodu braku wystarczającej ilości mięsa.
Serio, nie wiem jak inaczej zinterpretować takie filmiki, zero informacji o tym dlaczego taka sytuacja miała miejsce. Większość jest właśnie takich filmików gdzie widać że niby kibice (bo to najczęściej oni są bohaterami tych filmików) są poszkodowani. A ja bym chciał zobaczyć całą sytuację, chociaż raz, wraz z początkiem jak i końcem, a nie urywek pokazujący ubolewanie. Nie chce mi się wierzyć że do takich sytuacji jak ta, czyli stania sobie na chodniku w parę osób wzywana jest policja z tarczami. Sam czasami nie jestem zadowolony z zachowania policjantów, ale takie sytuacje? Chuj pewnie jest to spowodowane tym że gówno wiem o otaczającym mnie świecie.
Serio, nie wiem jak inaczej zinterpretować takie filmiki, zero informacji o tym dlaczego taka sytuacja miała miejsce. Większość jest właśnie takich filmików gdzie widać że niby kibice (bo to najczęściej oni są bohaterami tych filmików) są poszkodowani. A ja bym chciał zobaczyć całą sytuację, chociaż raz, wraz z początkiem jak i końcem, a nie urywek pokazujący ubolewanie. Nie chce mi się wierzyć że do takich sytuacji jak ta, czyli stania sobie na chodniku w parę osób wzywana jest policja z tarczami. Sam czasami nie jestem zadowolony z zachowania policjantów, ale takie sytuacje? Chuj pewnie jest to spowodowane tym że gówno wiem o otaczającym mnie świecie.
beta.sportowefakty.pl/pilka-nozna/267519/wisla-krakow-juz-z-superpucha...
Myślę, że ta akcja ma związek z tym, że była planowana manifestacja - policja przygotowała się na dużą grupę ludzi a przyszło ich 5 czy 6 dlatego wyglądało to tak groteskowo.
Myślę, że ta akcja ma związek z tym, że była planowana manifestacja - policja przygotowała się na dużą grupę ludzi a przyszło ich 5 czy 6 dlatego wyglądało to tak groteskowo.
Mają plan żeby kibiców odciąć od paśnika to po dwóch dniach zmiękną
adresikpuma napisał/a:
cwaniakowaniem nazywasz to ze chcieli sobie postac pod kebabem czy pare słow prawdy o polskiej policji?
Ciekawe co by pan policjant powiedzial jesli ktos z tych groznych i niebezpiecznych pseudokibicow zechciał skorzystac ze swojego prawa i poprosił o wylegitymowanie sie i okazanie legitymacji słuzbowej?
w trakcie działań w poddoddziałach zwartych nie ma czegoś takiego jak legitymowanie się na "zechcenie" ba nawet w czasie zwykłych czynności policjant umundurowany nie musi się legitymować. Natomiast musi podczas kontroli drogowej....
Dla mnie zwykłe pajacowanie bo wiedzieli że kolega nagrywa...
Kibice prowokowani przez stróżów prawa... hmmm... ale czy tylko ja słyszałem w 0:51 minucie słowa "nie prowokuj ku**a policji" ? co za tym idzie, kibole jednak chyba nie stali bezczynnie w obecności policji i nie była to jednostronna prowokacja
"Młodzi policjanci, młodzi kibice - kretyni kontra kretyni. "
żałosne. "chciałbym zjeść kebaba. czy mogę przejść? chciałbym zjeść kebaba" - dobrze, ze sie tam nie rozplakal, ze zli policjantowie nie dali mu zjesc kebaba
Mieli rozkaz z centrali że chodnik ma być zablokowany z powodu planowanych demonstracji to go kuźwa blokują. A Wy najeżdżacie na policje, że nieudacznicy, itp. A jak przyjdzie co do czego to pierwsze lecę i dzwonię na policję.
Mają taki rozkaz to tak robią. A prowokacyjne to było zachowanie tych debili co wyzywali policjantów od komunistów i nic poza tym. I tu na pewno nie poszło o budkę z kebabami tylko o coś więcej, ale autor filmiku zapewne szykuje się do pracy w tvn bo wstawił najciekawszy kawałek, ciekawe co było przed tym nim "włączył" kamerę.
Mają taki rozkaz to tak robią. A prowokacyjne to było zachowanie tych debili co wyzywali policjantów od komunistów i nic poza tym. I tu na pewno nie poszło o budkę z kebabami tylko o coś więcej, ale autor filmiku zapewne szykuje się do pracy w tvn bo wstawił najciekawszy kawałek, ciekawe co było przed tym nim "włączył" kamerę.
Policja vs. kibole- tutsi i hutu kurwa mać. I jedni i drudzy chyba do końca nie wiedzą o co im chodzi.
Czy to ci kibice legii, ktorzy robia rozpierduche, jak tylko puscic ich za granice(vide Wilno)? "Komunistyczne prowokatory" sie usmialem, niech ten mlot skonczy szkole, niech debile zaloza rodziny, niecvh wydorosleja, a im sie oczy otworza, ze w zyciu poza meczami, cpaniem, zabawa i sprowadzaniem siebie do poziomu zwierzecia, trzeba zrobic cos jeszcze, czyms sie wykazac. Po to, by zostac obywatelem, a nie bydleciem. Potem zaczniemy rozmawiac o szacunku i o prawach obywatelskich. Wiem, zaraz bedzie gadka, ze kibice to gleboko startyfikowana grupa spoleczna, ale proponuje rozpoczac lekture od Ericha Fromma, C.C. Junga i na koniec Baumana i McLuhana, zeby zrozumiec, ze w tym wypadku to naprawde nic nie znaczy, bo w zretrybalizowanej komunie, niestety specjalizacje sie nie licza. Co do policji to ja nic nie powiem, bo taka ich nedzna praca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów