Jesteśmy ciotami, a koleś w gaciach CalvinKlein'a to wypersfadował.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kaszub?
Taki cwaniak, a twarzy nie pokazał. (-:
...i z wadą wymowy...
Wydał wszystko na slipy Calvina Kleina i nie stać go już na koszulkę i spodnie
Wydał wszystko na slipy Calvina Kleina i nie stać go już na koszulkę i spodnie
co za kretyn ...........
Ojciec go chyba w młodości za bardzo kochał... w nocy ;]
Na początku pierwszego filmiku pomyślałem "ty mi to powiedz". Następnie "nie mogę, bo nie wiem kim jesteś" i wreszcie "uh, wykształcenie?". Piękne. Ripostuje filmy jakiegoś kretyna... coś ze mną nie tak.
A drugi film powiedział mi, dlaczego nie lubię żydów.
A drugi film powiedział mi, dlaczego nie lubię żydów.
wy kuhwy jebane, kuhwa!
Lepiej by mi powiedział jak to jest mieć wadę wymowy ;]
im wieksza URA tym gorasza RURA!!!!!!!!!!!!!
Jakbyście oglądali od początku jego profilu filmiki to byście wiedzieli, że teraz udaje żyda... chociaż i tak już nie robi filmików bo za dużo frajerów kapuje na niego do youtube np 1 bana dostał za to, że się spuścił na obrazek matki boskiej je..anej nacharał do biblii i kutachy rysował na niej xD A żyda dopiero zaczął udawać od profilu amercianboy.
Jebany frajer, gacie mi zajebał x.x
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów