📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Wzdrygnąłem" się. Mi by było szkoda śliny na te dziwadła.
meff napisał/a:
holy fuck to nie łobuzy to geje...
A weź, co ty opowiadasz - jakby mi się zdarzyło trafić na takich w ciemnej alejce, chyba bym z tego wszystkiego emo została...
jakbym trafił na nich w ciemnej alejce to bym chyba jednemu przypierdolił tak dla zasady bo nie mogę na nich patrzeć...
Cytat:
jakbym trafił na nich w ciemnej alejce to bym chyba jednemu przypierdolił tak dla zasady bo nie mogę na nich patrzeć...
gdybys ich spotkal w ciemnej alejce najprawdopodobniej twoj punkt G w odbycie wkoncu zostal by poruszony, nie zebym bronil tych slicznych chlopakow, ale pierdolenie takie zakrawa na internetowego kozaka ktory wazy 65 kg z brakiem miesni i ew mega tradem na paszczy (: ale to moje osobiste zdanie i na bank bierzesz sterydy a rodzice sa z Ciebie dumni
Buziorek w ptasiorek
Wasz SwEeTaŚnY Ludolf :*
sisteragent napisał/a:
gdybys ich spotkal w ciemnej alejce najprawdopodobniej twoj punkt G w odbycie wkoncu zostal by poruszony, nie zebym bronil tych slicznych chlopakow, ale pierdolenie takie zakrawa na internetowego kozaka ktory wazy 65 kg z brakiem miesni i ew mega tradem na paszczy (: ale to moje osobiste zdanie i na bank bierzesz sterydy a rodzice sa z Ciebie dumni
Buziorek w ptasiorek
Wasz SwEeTaŚnY Ludolf :*
Tobie twrz sie wpierdol należy i to srogi!!!!!!
Groźba? Bo raczej nie pieszczoty.
omg serio ? xDDD
po fotce ogolnie
SuchyX napisał/a:
Jebać dla zasady emo debili
Niestety mam troszeczkę inne preferencje seksualne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów