Faking polisz pipol
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
intgracja:) nie ma to jak integracja:)
@up
bo siedzisz na chacie przed kompem zamiast wyjść gdzieś do ludzi?
bo siedzisz na chacie przed kompem zamiast wyjść gdzieś do ludzi?
Jak pracujesz to masz racje ale gimboje żyja z mamowej wypłty, uszanujmy ten fejk. pozdro
Kurwa trzeba było całość dać, bym se obejrzał, a tak nie chce mi sie szukać
Kov napisał/a:
Sabatonowi daleko do Helloween czy Gamma Ray ale i tak są nieźli.
Kolego masz racje ale przyznać należy że w naszym kraju trudno znaleść taką kapele... niestety prędzej znajdziesz grupe która gra 88 super STAR szoł PoP i najgorsze jest to że frajerzy się jarają tym... Wielka Polska niepodległa, Lwów na wieki Polski AVE
Kto to był?
Pit89 napisał/a:
bo bilet jest za 250 zł...
Jesteś pojebany albo nie potrafisz kupować biletów ... jedno z dwóch ... byłem tam . bilet kosztował 89 zł . A jak cie nie stać na tyle albo nie chcesz dać zarobić zespołowi to możesz zrobić tak jak inni , oglądać cały show zza ogrodzenia . najbardziej mnie wkurwia to że ci zza ogrodzenia mieli lepszy widok niż ci na końcu widowni . Na szczęście ja byłem z przodu i nawet mnie tam widać
SabakuNoGaara napisał/a:
Na szczęście ja byłem z przodu i nawet mnie tam widać
Szacun, normalnie chyba sobie powieszę twoje zdjęcie na ścianie i będę się do niego modlił.
Podsumowując: Sadyści mają w dupie gdzie stałeś, no chyba, że akurat ktoś (najlepiej Ty) rzucił w widownie granatem, a Ty dziwnym trafem miałeś przy sobie kamerę (najlepiej FullHD). Jeżeli w dodatku zrobiłeś parę ładnych ujęć nie drąc ryja i nie telepiąc kamerą na lewo i prawo, to jak najbardziej będzie się czym chwalić.
film ucina się w najlepszym momencie to jest kurwa dopiero sadystyczne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów