📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kto był tą niewłaściwą osobą ?
Żaden żadnego nie odjebał a pies dał się przejechać na własnym trawniku, jaaaaaaa pierdole, nie zdziwił bym się jak by to byli koledzy z pracy
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:
nie rozumiem,przecież był biały
A napis POLICE widzisz?
cormax19000 napisał/a:
Żaden żadnego nie odjebał a pies dał się przejechać na własnym trawniku, jaaaaaaa pierdole, nie zdziwił bym się jak by to byli koledzy z pracy
Ja obstawiam sąsiada
Ostro.... ale hmm zostać w domu i czekać na posiłki. No ale niee ...karamba
Na chuj tyle czekał? Było walić w niego cały magazynek jak samochód stał
gruba ciamajda zdechla? po chuj on ten telefon wyjebal lol nie mogl z telefonem wejsc? a potem jak strzelal to jeszcze bron mial skierowana w polowie na dol a jak go jebnal to juz wogole nie kontrolowal kierunku broni i dalej strzelal co za pizda poszczelil sie chociaz w noge albo jakiegos bachora w oknie zajebal ???
Szkoda, że nie przestrzelił mu opony, bo by go przejechał samą felgą.
Co za kurwa głąb... Jak go odjebał tym autem to zrobił dobry uczynek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów