Bardzo trafne stwierdzenie.
A od siebie dodam, że nie zginie nigdy, bo najpierw poradzimy sobie z czerwonymi pająkami z nocnej zmiany, potem z homosiami a na koniec z cygonami
A od siebie dodam, że nie zginie nigdy, bo najpierw poradzimy sobie z czerwonymi pająkami z nocnej zmiany, potem z homosiami a na koniec z cygonami
Za to z watykańską mafią sobie nie poradzicie. Oni was będą dymać w dupska i śmiać się wam w twarze, a wy będziecie na kolanach przynosić im wasze ciężko zarobione pieniądze i dawać wasze dzieci do zabawy. Żeby choć trochę odreagować traumę będziecie pyskować na "pedałów" i "lewaków", czyli tych, którzy albo realnie nie istnieją, albo są zupełnie niegroźni.
co ty pierdolisz śmieciu głupi
@up a co ty masz do rzadu? to ludzie wybrani przez polakow na swoj obraz i podobienstwo
@up a co ty masz do rzadu? to ludzie wybrani przez polakow na swoj obraz i podobienstwo
Po pierwsze jebnij się w w ten swój pusty łeb, ja byłem na wyborach tylko po to, żeby podnieść frekwencje, poza tym nie głosowałem na podatek dochodowy, na podniesienie VAT-u i na masę innych popieprzonych rzeczy!
Po drugie - pisząc po polsku, przestrzegaj zasad gramatyki i ortografii. Jesteśmy Polakami! A jak Ty się uważasz za polaka to dla mnie możesz wypierdalać do Niemiec na ogórki