📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolenie ze Stanami. Jak można pić wódkę w ponczu, gdzie ma ona 15-20% pff. Na picie czystej odpadają w przedbiegach...
ktoś chyba nieźle wypił robiąc te wykresy. słupek Stanów z wartością 1,9 jest dłuższy niż Polski, gdzie jest 7,0?
dashadow napisał/a:
ktoś chyba nieźle wypił robiąc te wykresy. słupek Stanów z wartością 1,9 jest dłuższy niż Polski, gdzie jest 7,0?
Wykresy są poprawne. Słupki przedstawiają ilość alkoholu spożywanego przez wszystkich obywateli danego kraju.
Polska najmniejsza z tej całej czołówki to i tak jest zajebisty wynik
niestety, 90% sadoli nie umie informacji z wykresu odczytać
@kih0n
U ruskich browar to nie alkohol więc pominęli
(tak, wiem że zmienili prawo ale pewnie większość ruskich dalej tak uważa )
U ruskich browar to nie alkohol więc pominęli
(tak, wiem że zmienili prawo ale pewnie większość ruskich dalej tak uważa )
trudno żeby rosja i usa z tak nieporównywanie większą ilością obywateli miała podobną konsumpcję do nas wykresy są nieco mylące, lepiej byłoby przedstawić średnią ilość spożytego alkoholu na jednego mieszkańca.
Wyjechali koledzy z Polski do UK i teraz Wyspy są w prawie każdej topce alkoholowej
Ciekawe jaką to "wódkę" mają w USA jak piją ją w szklankach, nie zagryzają/popijają i nawet się nie krzywią (i nie są ruskimi)... 10%?
poebane te słupki. autorzy wykresu powinni wrócić do gimbazy i nauczyć się sortowania w wordzie...
Dobrze,im mniej wypijanej przez polaków wódki,tym mniej patologii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów