18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
jeszcze trochę o Magiku
J................o • 2012-09-24, 10:54
Zainteresowanie Magikiem najlepiej pokaże zwykły wykres ze statystyk google Źródło
oraz szybki screen dla leniwych. Wnioski pozostawiam Wam.

Też mnie irytuje cały ten hype na fanów PFK i jak na ironię jestem kolejną osobą wrzucającą cos w tym temacie.

w razie czego wiecie, co z tym tematem zrobić.
Zgłoś
koło_zamachowe 2012-09-26, 12:24
taak shejtowac ten temat !!
Zgłoś
Szaler 2012-09-26, 12:25 1
Nie rozumiem o co wam chodzi zakompleksieni fani pfk... Obejrzał sobie film o typie i jego grupie to po seansie chciałby się dowiedzieć nieco więcej i czy to zbliżone do prawdy. Tak samo jak obejrzałem filmy "Amercian gangster" to szukałem info na temat Franka Lucasa i po "Człowieku z księżyca" oglądałem na youtubie o Andym Kaufamnie. To kurwa normalne.
Zgłoś
milk_powder 2012-09-26, 12:26
@vizjerei
co w tym złego, że 12-letnie dzieciaki mają zabawę i krzyczą do siebie 'yo nigazz'? a ty nie jarałeś się dragon ballem?

życie ludzkie jest niczym wiadro wody w basenie przeznaczenia.
Zgłoś
Tomikchomik1 2012-09-26, 12:27 1
A ja dalej nie słucham Paktofoniki, ani nie oglądam filmu, a tym bardziej nie szukam o nim informacji bo gówno mnie to szczerze mówiąc interesuje. Metal forever \m/
Zgłoś
~Tołdi 2012-09-26, 12:40
A ja ciągle czekam na odpowiedź Magika na 2 dissy wykopu
Frajer jak się patrzy

Zakonnik III aksjomatu
Zgłoś
kapral 2012-09-26, 12:59
Ale macie ciężkie i pizdowate życie przejmujecie się tym że ludzie słuchają jakiejś muzyki bo film wychodzi
Zgłoś
konował 2012-09-26, 13:18
Jebac pfk boys lepszy.
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2012-09-26, 13:36
Ale wy kurwa jesteście durnowaci. Chcieliście mainstream, to macie mainstream, nie płaczcie teraz kurwa, że się gimbaza tym latawczykiem jara i jacy to oni "fani", a jacy wy gotowi oddać zycie. GTFO
Zgłoś
SaintMaster 2012-09-26, 13:37 4
Jebnął to jebnął.. po chuj drążyć temat?
Zgłoś
Schabik 2012-09-26, 14:25
magik skocz po fajki
Zgłoś
jakubkrk 2012-09-26, 15:05 1
A tak na prawde to jestem pierwszym fanem pfk i magika nikt nie byl pierwszy juz 1970 pod stocznia bylem na koncercie a moze to byla skocznia ?
Zgłoś
WeeR88 2012-09-26, 15:47
Ale i tak najlepsze jest tabelka "Wyszukiwania o rosnącej popularności " i na 9 miejscu : "magik jak zginął "

to są prawdziwi fani!
Zgłoś
artis1990 2012-09-26, 16:06
Lepiej żeby obecni nastolatkowie słuchali PFK jak Peje czy Popka dałna. Przynajmniej ich rap był o czymś, a nie nieustannie o szacunku, ulicy, więzieniach i prawdzie. Niestety ta dzisiejsza młodzież nia ma za ogarnięcia w wyborze, bo tylu pseudo grajków się narąbało, że strach, a dzięki temu filmowi mają możliwość zaznać prawdziwych raperów, nie pozerskiego gówna.

Żeby nie było, nie jestem żadnym hiphopowcem. Po prostu gdy ja miałem te kilkanaście latek odkryłem kaliber i pfk i na nich zaprzestałem. Mimo, że znam różnych raperów jak i różne formacje sprzed lat to i tak nie utożsamiam się ze środowiskiem hiphopowym w Polsce. Od dzieciaka słuchałem elektronicznej muzyki i tak już zostało. Natomiast jesli chodzi o hh w Polsce... to co raz większe dno się robi.

Kończąc kurwa, bo się rozpisałem... niech się ludzie o pfk dowiedzą w taki sposób, mimo iż jest naganiany lekko, aniżeli mają słuchać gówna. Pis Jou.

Bansuj Dziwko!
Zgłoś
DisHonoreD 2012-09-26, 16:08
Cytat:

Ale i tak najlepsze jest tabelka "Wyszukiwania o rosnącej popularności " i na 9 miejscu : "magik jak zginął "
to są prawdziwi fani!

cos ala Amy Winehouse
Zgłoś
przemas1234 2012-09-26, 16:22
ty też jesteś bogiem bogiem ,też możesz pierdolnąć z okna sobie sobie .

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów