📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Kobieta plus odpowiedni kolor skóry robia za komentarz.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Dokładnie tak mi ujebała blachę kretynka wspólpracowniczka w 2010. Dokładnie kurwa tak samo
Kasiu - jeśli to czytasz - pamiętaj, że jesteś chodzącą kurwa amebą. A pachy się goli, śmierdziuchu jebany.
Kasiu - jeśli to czytasz - pamiętaj, że jesteś chodzącą kurwa amebą. A pachy się goli, śmierdziuchu jebany.
PowerBoBass napisał/a:
Dokładnie tak mi ujebała blachę kretynka wspólpracowniczka w 2010. Dokładnie kurwa tak samo
Była czarna?
PowerBoBass napisał/a:
Nawet nie próbuję się domyślać, o którą Kasię chodzi
Tam gdzie zaczyna się kobieta, tam kończy się inteligencja
Czarne blachy, nie wiedziałem, że Priusa robili przed 2000
Zawsze w takich sytuacjach ciśnie mi się na zęby "Jaka tępa dzida"...
prawie każda baba wie że za tablicą jest ten pstryczek który otwiera bagażnik,
wiec o co chodzi
wiec o co chodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów